26 27

Sorina Guță, primele declarații despre starea de sănătate. Ce se întâmplă cu prima soție a regelui manelelor

Femeia trece prin momente grele, având grave probleme de sănătate. Artista a vorbit acum despre situația delicată în care se află.

Sorina Guță, primele declarații despre starea de sănătate. Ce se întâmplă cu prima soție a regelui manelelor

După ce Tzancă Uraganu a postat o fotografie în care Sorina apare cu o mască de oxigen pe față i-a tulburat pe toți cei care o iubesc și o respectă.

Sorina a reușit într-un video pe contul de socializare să lămurească toată situația privind starea sa de sănătate. Ea susține că toate problemele au început după ce s-a infectat cu coronavirus, când a fost la spital și internată la secția de reanimare.

„Timp de cinci ani, eu am ținut-o pe mama prin spitale”

„Nu am cerut milă de la nimeni toată viața mea, numai de la Iisus Hristos. Chiar dacă am căzut de la credință, nu mi-am pierdut-o. Domnul Iisus știe unde sunt banii pe care i-am câștigat. Timp de cinci ani, eu am ținut-o pe mama prin spitale.

Citește și  Mulţi români, nevoiți să dea bani la doctor pentru că nu au primit cardul de sănătate

Nu am strâns bani, nu mi-am făcut palate și hoteluri. Am făcut mulți bani la viața mea, eu am ținut cumnați, nepoți, mamă și surori. Poate m-am dus la cântat cu papuci rupți, dar nepoții mei erau îmbrăcați și hrăniți. Nu au dus lipsă de nimic (…).

„Nu mai pot să cânt”

Colegul meu, Tzancă, a vrut să facă un bine. M-a sunat, i-am zis că nu mai pot face cântări, că sunt bolnavă. S-a necăjit, a spus <<Sora mea, de ce nu ai spus? Te ajutăm noi>>.

El a pus pe Facebook, că așa a înțeles, era la o nuntă, a spus că e transplant de rinichi, la televiziune au spus că mă zbat între viață și moarte. Problema este în felul următor, nu vreau să mă justific la nimeni. Nu mai pot să cânt (…) La toată lumea certuri, scandaluri, dar noi am fost uniți. Fraților, problema la mine este în felul următor.

Citește și  Simona Halep, veste uluitoare pentru fanii din întreaga lume. Ce se întâmplă cu sportiva

Toată lumea știe că 30 și ceva de ani am cântat, am fumat, am băut, nu mi-e rușine! Am ajuns în Germania acum câteva luni și am cântat, una peste altă, am luat boala corona. Când am ajuns în spital, m-au pus la perfuzii, la reanimare”, a spus Sorina Guță în timpul unui live pe TikTok.