Sorina Manelista îi ține piept lui Nicolae Guță. “Mie nu mi-a dat în viața lui un ban, un leu, să nu mintă, că nu ne jucăm cu Dumnezeu”

Ea este foarte supărată pe fostul iubit și susține că niciodată nu a primit vreun ban de la el și că tot ce a făcut a fost pe munca ei.

Și-a folosit banii pentru a-și întreține familia

De asemenea, ea spune că a câștigat foarte mulți bani, însă i-a folosit pe toți pentru a-și întreține familia, dar mai ales pentru tratamentul mamei sale, care a fost bolnavă cinci ani.

„Dacă eu am avut bani, am avut pe munca mea, pe vocea mea. Și să nu mai spună că el mie mi-a dat bani… că nu mi-a dat, i-am mai dat eu lui și copiilor lui. Toată viața am umblat la imaginea lui, dacă Guță nu intra în viața mea, Guță nu era astăzi cine este.

Citește și  V-o amintiți pe colega lui Teo Trandafir, Nuami? Cu ce se ocupă acum artista

“Îl rog frumos să nu mai vorbească la adresa mea pentru că eu nu am vorbit de el niciodată”

Nu am cerut niciun ajutor de la Guță, mie nu mi-a dat în viața lui un ban, un leu, să nu mintă, că nu ne jucăm cu Dumnezeu. Am evitat întotdeauna să îl vorbesc de rău, am evitat întotdeauna să vorbesc la adresa lui în nume de rău.

Deci îl rog frumos, dacă Nicolae Guță o să vadă la televizor mesajul meu, îl rog frumos să nu mai vorbească la adresa mea pentru că eu nu am vorbit de el niciodată și nu am apelat la el, și mie Guță nu mi-a dat în viața lui un ban”, a mai spus fosta mare iubire a lui Guţă.

Citește și  Povestea tristă a frumoasei cântărețe Bella Santiago. Prin ce nenorociri a trecut

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata