Sorinel Puștiu, la un pas de moarte

Îndrăgitul cântăreț de manele, Sorinel Puștiu a fost la un pas de moarte. Acesta a fost înjunghiat în picior acum câțiva ani.

A fost la un pas de moarte și a scăpat ca prin minune. Sorin Puștiu a fost înjunghiat în picior și lama s-a oprit la puțin de artera femurală.

Sorinel Puștiu, la un pas de moarte

Se spune că a fost o răzbunare mafiotă. Cu doar o seară înainte, acesta a avut o discuție nu tocmai plăcută cu organizatorul show-ului Miss Piranda. Indiferent care a fost situația, cu câțiva ani în urmă, Sorinel Puștiu a fost la un pas de moarte. Și acesta a fost înjunghiat în picior, dar medicii l-au salvat. Sorinel a povestit atunci că ”este urmărit” de unii oameni care ”vor să-l paralizeze”.

ion petrisor

Totul a pornit de la o datorie a lui Sorinel

Potrivit wowbiz.ro, evenimentul neplăcut a avut loc în anul 2009, iar cel cu care s-a certat Sorinel Puștiu este Ion Petrișor. De altfel, Ion Petrișor mai este cunoscut și pentru faptul că l-a bătut atât de rău pe impresarul Denisei Răducu, în 2013, că i-a rupt dinții. Sursele spun că Sorinel și Ion Petrișor s-ar fi certat din cauza unei datorii pe care cântărețul o avea la el. Petrișor l-a amenințat grav, ba chiar i-a stricat și spectacolul, după ce și-a pus oamenii să umble la volumul microfonului.

Manelistul și-a retras plângerea

Inițial, Sorinel a depus plângere împotriva lui Ion Petrișor, dar mai târziu și-a retras-o, pentru că cei doi s-au împăcat. Chiar și așa, nouă ani mai târziu, în 2018, Ion Petrișor a fost condamnat la patru ani de închisoare într-un dosar de contrabandă cu țigări. Prejudiciul estimat s-a ridicat la 1,2 milioane de euro. Potrivit cancan.ro, cel considerat tăticul maneliștilor a avut însă probleme și mai grave. Acesta a orbit în închisoare din cauza unor probleme de sănătate pe care nu le-a rezolvat. Mai mult soția sa, renumită cântăreață Roxana Prințesa Ardealului, a divorțat de el.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.