Soția lui Emi pian e devastată. ”Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara” 

La o lună de la moartea liderului clanului Duduianu, soția acestuia nu-și poate reveni. ”Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara”.

Durerea pricinuită de moartea soțului său a dărămat-o pe soția lui Emi Pian. ”Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara”

Soția lui Emi pian e devastată. ”Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara” 

Nu-și poate reveni după moartea soțului său și spune că nu știe ce va fi cu viața ei. Soția lui Emi pian e distrusă: Soția lui Emi Pian e devastată. ”Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara”, a declarat femeia. Cea mai mare durere a acesteia este faptul că frații lui Emi Pian nu sunt lângă ea, pentru că se află acum în arestul poliției.

Emi a fost un om bun, nu a avut dușmani în viața lui

Femeia are doar cuvinte de laudă despre fostul ei soț și spune că niciodată nu știe ca acesta să fi avut vreun dușman.

Citește și  Avertismentul unchiului lui Emi Pian: Aveți grijă, că eu mor!

emi pian

”De ce am ieșit să vorbesc? Pentru că mă doare inima, mă doare sufletul, am trei programe pe zi. Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara. Și nu plâng, urlu! Și mă doare faptul că nu mai sunt nici frații mei lângă mine. Vorbesc de cumnații mei. (…) ”Ce voiam sa va mai spun? Emi a fost un om bun, nu a avut dușmani în viața lui, nu a bătut pe nimeni, nu a atentat la viața nimănui. El în schimb a fost amenințat. Napy i-a spus și pe telefon și poate o să găsească ei vreodată înregistrările astea. Cei de la Poliție. Emi, tu cauți moartea cu noi?”, a declarat Cristina pentru antena3.ro.

Florin Salam vrea ca Duduienii să fie trași la răspundere pentru șantaj

Pe de altă parte, Florin Salam spune că a avut multe probleme cu clanul Duduianu și speră ca aceștia să fie trași la răspundere pentru tot ce i-au făcut. Artistul a dat o declarație în care spune că tot timpul Duduienii îi mutau data când avea cântări. În încheierea declarației sale, Salam a subliniat clar că dorește „tragerea la răspundere a lui Duduianu Florin, zis Anaser, și Constantin Nicolae, zis Aramis, pentru comiterea infracțiunii de șantaj”.

Citește și  La 76 de ani vinde deșeuri ca să hrănească pisicile maidaneze

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.