Soția lui Mircea Radu, primele declarații după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Partenera de viață a lui Mircea Radu a fost la un pas de o mare nenorocire duminică, când a fost lovită din plin de un autovehicul. Imediat la locul cu pricina a ajuns și poliția, iar șoferul a suflat în etilotest, dar acesta a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice.

Atât Raluca cât și ruda ei au ajuns la spital unde au primit îngrijirile medicale de care au avut nevoie. Din fericire, ea este bine și a dat acum și primele declarații despre starea de sănătate.

Chiar și în aceste circumstanțe delicate, de mâine voi fi alături de pacienții mei

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru gândurile bune, sutele de mesaje și telefone cu urări de sănătate și încurajare, care mi-au fost un adevărat spijin după accidentul suferit acum trei zile.Recuperarea mea merge înainte.

Chiar și în aceste circumstanțe delicate, de mâine voi fi din nou alături de pacienții mei. P.S. Vechiul numar de telefon al cabinetului, pierdut in accident, nu mai poate fi recuperat”, a scris Raluca Radu pe Facebook.

S-a îndrăgostit de ochii ei

Cu ceva timp în urmă, Mircea Radu a declarat cum și-a cunoscut soția, mărturisind că a fost fascinat de ochii ei negri. “Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut.

Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, a dezvăluit Mircea Radu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata