Soția lui Serghei Mizil le dă clasă tinerelor. E incredibil ce meserie are

La 60 de ani, Cora, partenera de viață a lui Serghei Mizil, e cu adevărat fantastică.

Soția lui Serghei Mizil le dă clasă tinerelor. E incredibil ce meserie are

Cora, soția lui Serghei Mizil, e pur și simplu fantastică și a reușit să-l transforme pe simpaticul afacerist într-un familist convins. Cei doi sunt căsătoriți de mulți ani, iar femeie pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

Ori de câte ori pomenește de ea, Serghei susține că a reușit ce nici o femeie nu a putut până să o întâlnească: să scoată tot ce e mai bun din el. Puțini sun cei care știu că aceasta are o meserie rar întâlnită: se ocupă de ezoterism.

„La un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii”

„Am simţit mereu energii, dar nu m-a interesat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket şi am stat ceva pentru că la un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii. Bineînteles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variaţie hormonală.

A fost un mesaj clar, am simţit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înţelegeam. După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluţia, nu poţi să fugi din faţa propriei tale fiinţe. Nimeni nu m-a liniştit, s-a legat cumva cu alte semne (…)

„Nu i-am spus lui Serghei, el are experienţe, dar le neagă”

Eu am început să mă documentez, să caut explicaţii, mi se părea că sistemul meu de noţiuni nu era complet. Nu ştiam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii.

E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii şi cumva trebuia sa ajung să înţeleg măcar un fir din toată chestia asta. Nu i-am spus lui Serghei, el are experienţe, dar le neagă. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens”, a explicat Cora la o emisiune TV.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata