Soțul devoratoarei de bărbați, Ioana Popescu, nu o mai duce în fața altarului. Aventura cu soțul Roxanei Nemeș i-a pus capac

Soțul Ioanei Popescu, Ion Lőrinczi, nu mai vrea să facă nunta cu Ioana Popescu, deși se pregăteau de ceva vreme de marele eveniment. El spune că încă își iubește soția, însă a ajuns la o concluzie nu tocmai plăcută pentru jurnalistă: nu o mai duce la altar.

Povestea a început când bruneta a fost prinsă alături de milionarul Călin Hagima, nimeni altul decât soțul frumoasei cântărețe Roxana Nemeș. Mai mult, Ion Lőrinczi e mâhnit că soția sa nu vrea să treacă la religia lui, el fiind catolic. El i-a cerut Ioanei acest lucru, pentru că catolici”o uniune în fața Domnului presupune să stai toată viața cu acea persoană”.

Noi am cam anulat orice participare la astfel de evenimente, pentru o vreme

“Ca să răspund la întrebarea dumneavoastră, dacă va mai fi după căsătoria noastră civilă și o nuntă… O nuntă, pe care eu și soția mea o pregăteam de câteva luni, să fie la mare, așa cum își dorea ea, vă spun că, nu cred sau nu știu dacă va mai avea loc.

Citește și  Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar. Iasă primul mesaj al sportivei

Pentru că, eu fiind catolic, o uniune în fața Domnului presupune să stai toată viața cu acea persoană. De altfel, noi am cam anulat orice participare la astfel de evenimente, pentru o vreme. Atât am de declarat. În rest, vă spun că o iubesc enorm pe soția mea, pe Ioana”, a declarat fostul jucător de fotbal american pentru Fanatik.

Nici Ioana, nici Călin nu au confirmat relația

Pe de altă parte, nici Ioana Popescu nici Călin Hagima nu au confirmat că au o relație, după ce au fost surprinși în balconul din Berceni al brunetei sărutându-se.

”Cât despre partea cu balconul apartamentului Ioanei din Berceni, păi, da clar că se pupă cu el. Așa e Popeasca mea o iubăreață, așa o pupă și pe mama mea, și pe pisica noastră, pe Pisilinia, sau pe niște prietene de-ale ei. Ea e toată o inimă!”, spune soțul Ioanei Popescu, făcând referire la imaginile compromițătoare.

Citește și  Ce explicație a dat băiatul care și-a ucis mătușa nevăzătoare și apoi a întreținut cu relații intime cu cadavrul ei