Soțul Oanei Zăvoranu, scandal în club. Bodyguarzii abia au reușit să-l potolească

Aflat pe litoral în acest week-end, soțul Oanei Zăvoranu a făcut scandal în club. Bodyguarzii abia au reușit să-l potolească.

Alex Ashraf a făcut scandal în club la mare. Bodyguarzii abia au reușit să-l potolească. Oana Zăvoranu a rămas șocată de comportamentul soțului său.

Soțul Oanei Zăvoranu, scandal în club. Bodyguarzii abia au reușit să-l potolească

Aflată la relaxare pe litoral, Oana Zăvoranu a avut parte de un episod neplăcut. Soțul său a făcut scandal în club. Se pare că totul a pornit în urma altercației cu o femeie, iar Alex și-a ieșit din minți. Când a auzit ce se întâmplă, Oana a venit într-un suflet să-și potolească jumătatea, dar acest lucru a fost peste putință. Într-o asemenea situație, bodyguarzii l-au luat pe Alex și l-au scos din club, fără însă să-l atingă.

oana si alex

S-a aruncat pe ciment și nu a vrut să se mai ridice

Nici în fața clubului, soțul Oanei Zăvoranu nu a revenit la gânduri mai bune. Când prietenii au ieșit după el și l-au rugat să se potolească, acesta s-a aruncat pe ciment și nu a vrut să se mai ridice. În ceea ce o privește pe Oana Zăvoranu aceasta a rămas pur și simplu fără cuvinte când a văzut ce face soțul ei. Mai mult, prietenii au încercat să-l determine să meargă la hotel să se odihnească, dar acesta a fost de neclintit. Într-un final, tot Oana Zăvoranu a reușit să-l facă să-l urnească din loc.

Oana și Alex s-au căsătorit în 2017

Oana și Alex au spus da pentru totdeauna în anul 2017. Nași de cununie le-au fost Silviu Prigoană și soția lui. Pe data de 16 iunie, Oana a anunțat că este o zi cu totul specială pentru ea. „Momentul adevărului …daaa…ăla adevăratul! Demon sau înger….? Zic, se poate și una, și alta? Pentru dvs, Dra Zăvoranu, orice e posibil… puteți fi și unul și altul, pentru că va știm, excentrică, extravagantă, controversată și imprevizibilă. Și ne bucurăm să vă avem aici. Și nu știm niciodată cine sunteți în acel moment… Zic: Sărut mâna, părinte, pentru înțelegere! Numărătoarea inversă se apropie în câteva zile de final! Fiți printre primii care să aflați ce este de fapt! June 16… Amazine me!”, a spus atunci Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.