Spune în ce perioadă a nopții te trezești, și-ți voi spune ce probleme ai

Probleme? Stres? Griji? Să nu te mire atunci că dormi pe unde scurte și te trezești mereu. Iată ce probleme poți avea, în funcție de ora la care te trezești.

Ar fi minunat dacă nu am trece prin nopți nedormite, însă când acest lucru e puțin probabil în secolul XXI. Iată ce probleme poți avea, în funcție de ora la care te trezești.

Spune în ce perioadă a nopții te trezești, și-ți voi spune ce probleme ai

Persoanele care adorm dar se trezesc noapte de noapte între orele 21.00-23.00, trec printr-o perioadă cu mult stres și griji. Așa că le-ar fi util să se relaxeze cât mai mult posibil. Intervalul de trezire între ora 23.00 – 01.00 arată că sunteți dezamăgiți emoțional și ar fi bine să vă auto-acceptați și să iertați, pentru a vă liniști sufletul.

De asemenea, potrivit exquis.ro, ai probleme cu vezica biliară și asta e posibil să se datoreze unei alimentații necorespunzătoare. Ar fi indicat să renunți la grăsimile nesănătoase și să consumi mai mult pește, în special somon.

Plini de furie sunt cei care se trezesc între 01.00-03.00

Insomnia între orele 01.00-03.00 arată că sunteți plini de furie. Iar potrivit medicinii chineze, citată de voice over Romania,  e posibil să ai probleme cu ficatul. În acest caz, ai grijă ce mănânci, renunță definitiv la fastfood și la băuturile alcoolice. Pe de altă parte, insomnia dintre orele 03.00-05.00 demonstrează că ești foarte trist. Dar și că ai probleme cu plămânii. Sfatul specialistului este să aerisești întotdeauna camera înainte să adormi.

Nu ar fi rău deloc nici dacă ai renunța la fumat și uită pentru totdeauna de dezamăgiri.  Nu în ultimul rând, cei care nu pot dormi în perioada dintre orele 05.00-07.00 suferă de blocaje emoționale. Ca să evitați aceste treziri total neplăcute, care v-ar putea da toată ziua peste cap, încercați cât mai mult să vă relaxați mușchii și să priviți viața ca pe o floare frumoasă, care abia începe să se deschidă.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.