Steliana Sima a împlinit 58 de ani. Care este cea mai mare dorință a artistei în acest moment

Astăzi, de ziua ei, artista Steliana Sima a vorbit despre cele mai importante lucruri din viața ei. Vedeta a trecut prin revistă principalele evenimente cu care s-a confruntat și a tras linie. Cântăreața a declarat că nu se mai simte ca la 20 sau 30 de ani și a fost nevoită să apeleze la masaje corporale pentru a scăpa de celulită. În plus are mare grijă la alimentație, dar dozează inteligent și orele de muncă.

”Sunt foarte atentă de la vreme încoace am început să mă iubesc mai mult, să mă prețuiesc, să nu mai am așteptări din partea celor care mă înconjoară să facă mai mult decât aș putea să fac eu pentru mine. Acum am început să fiu preocupată de ce mănânc, de cât mă odihnesc și cât muncesc, cum să-mi administrez mai bine timpul. Am grijă să mă întrețin în saloanele de înfrumusețare și să merg la holistică” , a declarat cântăreața pentru Fanatik.ro

Citește și  Mihai Bendeac, in lacrimi la iUmor, dupa ce o femeie a venit cu testul de sarcină

Steliana Sima este foarte norocoasă, deoarece, ambii părinți ai acesteia încă trăiesc și poate petrece cât mai mult timp cu ei. În dimineața de 6 ianuarie, de Bobotează, Steliana a mărturisit că este prima la biserică. Cea mai mare dorință a sa este să mai prindă încă o iarnă cu ger și zăpadă, ca în copilărie.

„De regulă de ziua mea mă întorc la părinți. De Crăciun mă duc la ei, vin în Bucureșți pentru Revelion apoi mă întorc la ei. De Bobotează merg la biserică, în primul rând dimineața acolo sunt. Îmi doresc foarte mult să fie gerul acela de Bobotează pe care mi-l amintesc din copilărie, să-l simt în obraji și să am chiciură pe gene și sprâncene. Eu sunt născută iarna și ador gerul. Tânjesc după iernile din copilărie când scârțâia zăpada sub picioare”, a mai declarat Steliana Sima.