Surprize, surprize… Antonia e din nou însărcinată?

Cu ceva timp în urmă, Antonia a apărut pe internet cu burtică. Este din nou însărcinată? Nici ea, nici Alex Velea nu au confirmat nimic, dar cântărețul a făcut un gest ciudat.

Alex Velea a făcut un gest care stârnește multe întrebări. Este sau nu Antonia din nou însărcinată?

Surprize, surprize… Antonia e din nou însărcinată?

În ultima perioadă, s-a speculat din ce în ce mai mult că Antonia ar fi însărcinată. Nici ea, nici Alex nu au comentat aceste vorbe, dar acum iubitul frumoasei cântărețe le-a dat apă la moară internauților. Potrivit cancan.ro, Alex a pus o inimioară albastră. Ce să se înțeleagă din asta? Că Antonia ar urma să aducă pe lume încă un băiețel? Ce-i drept, aceasta a fost întrebată dacă va fi din nou mamă, însă răspunsul ei a fost total ciudat. „Da? Nu? Poate?” a răspuns aceasta.

antonia si alex

Câți ani avea când a făcut dragoste pentru prima dată

Chiar dacă vedetele evită un subiect atât de intim, Antonia a vorbit despre momentul în care a făcut dragoste pentru prima dată. Acest lucru s-a întâmplat relativ devreme, la vârsta de 16 ani, iar aceasta spune că prima noapte de amor nu i-a plăcut deloc. Aceasta a declarat într-un interviu despre unul dintre cele mai importante momente din viața sa. Acum însă și-a găsit bărbatul perfect.

Citește și  Compotul de sfeclă roșie, o delicatesă în Postul Crăciunului. În plus, vindecă toate bolile

„Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ”De ce face lumea asta?!”. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (nr. îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede. Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc!”, a mărturisit artista.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.