Surprize, surprize. Fosta zână revine la televiziune. A semnat un nou contract cu TVR

A stat mulți ani și a așteptat. Acum fosta zână revine la televiziune. Vestea a fost dată chiar de Andreea Marin.

Începând cu 12 octombrie, Andreea Marin revine la televiziune. Acesta a semnat un contract cu TVR și urmează să modereze emisiunea „Nu există nu se poate!”.

Surprize, surprize. Fosta zână revine la televiziune. A semnat un nou contract cu TVR

A avut o tentativă să revină în televiziune cu câțiva ani în urmă, dar a eșuat. Acum fosta zână a surprizelor revine la televiziune. Acesata a anunțat că a semnat un contract cu Televiziunea Română și emisiunea va debuta începând cu luna octombrie. Vestea a fost anunțată și de Mircea Radu, șeful comunicării din TVR, cu o postare pe Facebook.

„O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win. Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți. Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.

andreea marin

Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?… Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR”, a declarat unul dintre cei mai iubiți prezentatori, Mircea Radu.

Andreea Marin spune că este o provocare

Referitor la noul proiect, Andreea Marin a spus că este cea mai mare provocare a noului format: ”Timpul scurt până la momentul când va fi pe ecran, lucrăm contracronometru, pur și simplu, pentru a intra pe ecran la început de octombrie”. Emisiunea va purta titlul „Nu există nu se poate!” și va fi pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 18:00. Lucrez și la al doilea format, de această dată pentru TVR1.

Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încântat, motivat, de a afla ceva nou ce l-ar putea ajuta în mod concret în propria viață. Deci nu audiența cu orice preț e propunerea mea. Ci bucuria de a trăi frumos și demn, de a găsi împreună căi spre a evolua, spre binele nostru”, a menționat Andreea Marin pentru unica.ro.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.