Survivor România 2022 și-a desemnat câștigătorul. Iată primele declarații

S-a încheiat cel de-al treilea sezon Survivor România 2022. Marele câștigător al premiului cel mare este Alex Delea, tânărul barman din Constanța care a dovedit că este cel mai bun dintre cei buni. Iată primele cuvinte ale acestuia.

N-am văzut atâtea zerouri în viața mea

După ce s-a anunțat că el va intra în posesia celor 100.000 de euro, Alex Delea a rămas fără cuvinte și, în ropotele de aplauze ale colegilor, a declarat că „N-am văzut atâtea zerouri în viața mea”. Concurentul a spus și ce va face cu banii câștigați: îi va da familiei.

„Toate visele mi s-au împlinit aici”

„A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros.

Citește și  Dan Diaconescu i-a șocat pe toți. A plătit 49 de lei pentru a-și alimenta luxosul Bentley

Nu știu ce făceam.  Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu.

Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeați flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală. Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu”, a declarat Alex Delea în emisiunea Extrashow difuzată după finala de pe PRO TV, pe Voyo.

A câștigat cel mai potrivit om

La rândul său, luptătoarea de taekwondo, Elena Chiriac, a fost foarte fericită de succesul colegului său și a mărturisit că s-a făcut dreptate, el fiind cel mai potrivit câștigător. „A câștigat cel mai potrivit om care putea să câștige Survivor România. Vă spun din tot sufletul meu”, a spus Elena Chiriac.

Citește și  Ce avere are Sebastian Dobrincu. Cel mai tânăr investitor de la „Imperiul leilor” deține un adevărat imperiu

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata