Tatăl din Sighetu Marmației care și-a lăsat copilul mort în cotețul câinelui își va primi pedeapsa. Ce se întâmplă fratele micuțului

A existat și un motiv: a vrut să încaseze pensia acestuia de handicap.

Trupul era ascuns într-un sac

Nenorocirea nu ar fi fost descoperită dacă un vecin nu ar fi sunat la 112, îngrijorat că tatăl băiatului nu vrea să-i dea nici o informație cu privire la soarta acestuia.

Când oamenii legii au găsit cadavrul băiatului de 14 ani, au înlemnit. Era pus într-un sac și ascuns în coțetul câinelui. După primele investigații, oamenii legii au aflat că băiatul ar fi murit pentru că tatăl său și iubita acestuia nu a primit apă și mâncare multă vreme.

Bărbatul va fi internat la secția de psihiatrie

Pentru moment, bărbatul de 48 de ani va fi internat la secția de psihiatrie a Centrului de Primire în Regim de Urgență din Sighetu Marmației, fiind cercetat pentru ucidere din culpă și profanare de cadavre. Din ceea ce se cunoaște în acest moment, băiatul a murit în condiții grele de spus în cuvinte.

Citește și  Cea mai mare familie din lume are 346 de membri

Ultima dată el a fost văzut în Joia Mare, când a primit cadouri de la o asociație. Când a fost întrebat de ce a procedat astfel cu copilul său, bărbatul a spus că nu a avut bani să îl înmormânteze. Băiatul mai are și un frate, în vârstă de 16 ani, care a fost dus pentru moment la Centrul de primire în regim de urgență Sighetu Marmației.