26 27

Tatăl lui Emi Pian a ajuns la capătul puterilor. E ajutat de colegii de celulă să trăiască

De când Emi Pian a trecut la cele veșnice, tatăl său a ajuns de nerecunoscut. Pentru că are mari probleme de sănătate, acesta e ajutat de colegii de celulă să trăiască.

La 77 de ani, cu două atacuri cerebrale și diabet, tatăl lui Emi Pian este într-o situație jalnică. Acesta este ajutat de colegii de celulă să trăiască.

Tatăl lui Emi Pian a ajuns la capătul puterilor. E ajutat de colegii de celulă să trăiască

Condamnat la cinci ani și zece luni de închisoare, tatăl lui Emi Pian a ajuns la disperare. El este ajutat de colegii de celulă să trăiască. Bărbatul a primit această pedeapsă pentru că a lovit intenționat un bărbat pe trecerea de pietoni. Pentru că a avut antecedente penale, acesta va fi obligat să facă toată pedeapsa.

Ce plângere a făcut Nicolae Duduiau

Potrivit wowbiz.ro, avocatul acestuia a făcut o plângere către Penitenciarul Rahova, pentru că se teme ca nu cumva bărbatul să-și piardă viața. ”Apărătorul petentului solicită încuviințarea probei cu înscrisuri, respectiv acte medicale înainte ca petentul să fie încarcerat. De asemenea, solicită emiterea unei adrese către penitenciar pentru a se înainta fișa medicală a petentului.

Citește și  Șoc. Alin Oprea a fost înșelat de soție cu un prieten de-al lui Leo de la Strehaia

emi pian

Întrucât acesta suferă de mai multe boli, la momentul de față se află în cărucior, este încadrat într-un grad de handicap.  (…) Este încarcerat în regimul închis și nu poate beneficia de anumite libertăți care l-ar putea efectiv să se poată îngriji pe sine. La acest moment este efectiv la mila colegilor de cameră care îl dau jos din pat în duc la toaletă, îl spală ca pe un copil mic pentru că nu poate la momentul de față.

Apreciază că la acest moment trebuie avută în vedere starea de sănătate a petentului. (…) Chiar dacă a greșit, își ispășește pedeapsa pentru ceea ce a făcut. Dar totuși nu trebuie să fie pedepsit mai mult decât este necesar, având în vedere starea acestuia de sănătate.

Citește și  Iuliana Marciuc, dezvăluiri cu ochii în lacrimi. Prin ce momente dificile a trecut pentru a deveni mamă

În regim închis petentul nu beneficiază de tratament medical adecvat, nu este scos, nu se poate mișca, nu se poate deplasa. În regimul semideschis ar putea avea mai multe beneficii. Și mult mai multe persoane care să îl poată îngriji și ar avea o mai mare mișcare de libertate și astfel ar putea să se îngrijească pe sine. Solicită a se avea în vedere actele depuse la dosar și să se dispună în consecință”, scrie în dosarul instanței.

Judecătorii sunt de neclintit

Chiar dacă judecătorii cunosc situația în care se află Nicolae Duduianu, nu sunt deloc impresionați. Aceștia spun că nu discută nimic de eliberarea lui, pentru că anul trecut acesta a comis o tentativă de omor, chiar dacă era în aceeași situație. Drept urmare, nu au acceptat să schimbe regimul de detenție.

Citește și  Gabi Bădălău a avut prima reacție legată de sarcina Biancăi Drăgușanu