Tatăl lui Emi Pian a dat vestea cea mare. Vine acasă

După o perioadă cumplită pentru cei din clanul Duduianu, tatăl lui Emi Pian a dat veste cea mare. Săptămâna viitoare vine acasă.

Săptămâna viitoare vine acasă. Este veste cea mare pe care a dat-o tuturor tatăl lui Emi Pian.

Tatăl lui Emi Pian a dat vestea cea mare. Vine acasă

Părintele lui Emi Pian a făcut primul pas. A anunțat că vine acasă săptămâna viitoare. Potrivit spynews.ro, Nicolae Duduianu se află închis pentru că a încercat să ucidă un pieton, pe care l-a călcat intenționat pe zebră. Acesta a primit o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Zilele trecute însă, a fost deschis un proces în care a solicitat liberarea condiționată. El este ferm convins că va pleca din închisoare pentru că au fost depuse la dosar documente din care rezultă că ar avea probleme grave de sănătate.

Ce au spus oamenii legii

Tatăl cunoscutului interlop Emi Pian, trecut la cele veșnice anul trecut, a primit condamnare pentru tentativă de omor.

emi pian

„În fapt, în seara de 7 februarie 2019, în jurul orei 20,00. Un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism. Mașina era condusă de Nicolae Duduianu  care, după ce l-a lovit, a părăsit locul.

Din datele rezultate în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori, a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici. Pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea. La acel moment, şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, se preciza într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, la scurt timp după eveniment.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.