26 27

Tatăl Mădălinei Manole a murit. Marian Manole a dat vestea pe facebook

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole a murit. Fratele artistei a dat trista veste pe facebook, cu foarte puțin timp în urmă. Medicii s-au chinuit cât au putut să-l țină în viață.

Cu doar câteva ore în urmă, familia Mădălinei Manole se aștepta la tot ce e mai rău. Cu puțin timp în urmă, Marian a dat vestea tristă pe facebook. Ion Manole, tatăl artistei a murit.

Tatăl Mădălinei Manole a murit. Marian Manole a dat vestea pe facebook

În urmă cu câteva zile medicii s-au pronunțat cu greu privind însănătoșirea acestuia, iar acum nenorocirea s-a produs. Fratele Mădălinei spunea cu doar câteva ore în urmă că nu mai există șanse de supraviețuire pentru tatăl său și familia se pregătește pentru tot ce e mai rău. Ion Manole a murit. Va dormi somnul cel de veci alături de soția și fiica, cele două mari iubiri ale sale. „Dumnezeu să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata și soția ta”, este mesajul dureros postat de Marian.

Citește și  Fostul sef Fun Club Mădălina Manole, acuzat că se duce la vrăjitoare. „Blestemele se întorc împotriva voastră”

ion manole

Ne-au spus că nu mai e nici o șansă

Bărbatul a fost ținut în viață de aparate, dar din nefericire, cu puțin timp în urmă a trecut la cele veșnice.  „Ne-au spus că nu mai e nicio șansă. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta”, a declarat, îngrijorat, Marian Manole. Sursele spun că medicii ar fi vrut să-l ducă la spitalul din Focșani, însă familia nu a vrut. Acesta se află într-o stare foarte gravă, iar spitalul din Ploiești are mult mai multe dotări.

„Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea. Ce să fac. Alerg. Firmă funerară, cimitir. Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate celor care mor acum. Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir. Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: “nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului”. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul”, a declarat Marian Manole în urmă cu câteva zile. Pe pagina de facebook a lui Marian, au început să curgă mesajele de condoleanțe.

Citește și  Bianca Drăgușanu a luat o decizie definitivă. Se mută din țară