Telenovela dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană continuă. Bruneta iese la atac

Chiar dacă fiecare are drumul său, scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu e departe să se fi terminat. Bruneta iese la atac din nou.

Adriana Bahmuțeanu nu mai suportă comportamentul fostului său soț și iese la atac din nou. De data asta, ea spune că nu e lăsată să-și vadă copiii.

Telenovela dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană continuă. Bruneta iese la atac

Au divorțat în 2015 și toată lumea spera ca Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu să îngroape securea războiului. Din păcate, nu a fost deloc așa, pentru că între cei doi a izbucnit din nou scandalul. Motivul? Educația celor doi copii, Maximus și Eduard. Dar mai ales asupra programului de vizitare a celor doi minori.

Adriana nu și-a mai văzut demult copiii

Potrivit playtech.ro, micuții locuiesc în vila lui Prigoană, ca urmare a unei decizii judecătorești din aprilie 2019. Ca urmare a situației din întreaga lume, Silviu Prigoană nu și-a mai scos copiii din casă, Adriana Bahmuțeanu  neputând să-i vadă nici măcar în week-end-uri. Adriana spune că mereu și-a încurajat copiii să meargă la tatăl lor, dar nu s-a așteptat niciodată ca Silviu Prigoană să se comporte astfel.

Citește și  Anna Lesko, dezvăluiri de suflet din adolescență. Am intrat prima dată într-un club în România

Din 200 de procese cu Prigoană, mai am două, unul penal și unul civil

Aș fi vrut sa văd mai mult copiii, dar domnul Prigoană s-a închis în casă (…). În ultima vreme, i-am văzut o săptămână da, o săptămână nu. Ei învață la o școală privată. Din 200 de procese cu Prigoană, că nici nu le mai știu numărul, mai am două, unul penal și unul civil. Unul este pentru domiciliul copiilor și altul are în vedere programul de vizitare al copiilor. Legile în România nu ajută însă copiii. Uite și cazul lui Mihai Albu.

Dacă copilul ajunge să stea la un părinte, acela îl alienează. Copilul crește cu traume. Când tu îi vorbești de rău de celălalt părinte, copilul crește strâmb. Dacă el îi spune: «Mă-ta e o nenorocită!», copilul nu înțelege. Eu tot sper să se termine acest război. Copiii au crescut, Eduard are 11 ani, Maximus are 13, mâine-poimâine se mută singuri.

Citește și  Bianca Drăgușanu spune totul despre scandalul cu Gabi Bădălău și Florin Salam. L-a bătut sau nu pe afacerist?

Eu mereu i-am încurajat să meargă la ta-su. A venit odată șoferul lui Prigoană să-i ia, s-a dus doar Maximus, ăla mic nu a vrut. Prigoană l-a trimis înapoi să nu vină fără cel mic. Copilul a plâns, a luat-o pe stradă de unul singur, prin zăpadă. Am sunat la Poliție, abia l-am găsit”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru impact.ro.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.