Teo Trandafir are șofer. De ce nu conduce vedeta

Adoră să meargă cu metroul, dar nu conduce mașina, deși are șofer. Care este motivul.

Refuză să se urce la volan, deși permisul l-a luat de mulți ani. De ce nu conduce Teo Trandafir mașina și are șofer.

Teo Trandafir are șofer. De ce nu conduce vedeta

De ani buni Teo Trandafir este șoferiță cu acte în regulă, însă nu a condus niciodată. Și asta pentru că aceasta are fobie de mașini. Vedeta a declarat într-un interviu pentru huff.ro că motivul pentru care a ales să aibă permis e faptul că a avut mare încredere în instructorul auto. Și tot datorită acestuia, ea a dat examen de permis. Mai mult decât atât, Teo nu suportă nici măcar să meargă la drum lung, ci optează pentru avion sau orice alt mijloc de transport. Atunci când șoferul său nu e disponibil, vedeta a spus că apelează la taxi. Chiar și așa, Teo spune că adoră să circule cu metroul și abia așteaptă să mai facă astfel de călătorii.

teo si maia

Nu și-a adoptat fiica

Cel mai important om din viața sa va rămâne pentru totdeauna fiica ei, Maia. De altfel, Teo spune că nu a înfiat-o pe micuță, ci a așteptat-o, fiind un dar de la Dumnezeu. Cele două au o relație cu totul specială, înainte de toate fiind cele mai bune prietene. Chiar dacă mama sa este una dintre marile vedete ale României, Maia are un bun simț ieșit din comun și a fost învățată că trebuie să ajungă o femeie responsabilă în viitor.

Recent, pentru că educația copilului este extrem de importantă pentru Teo, a transferat-o pe cea mică de la o școală de stat la una privată. „L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia”, a declarat fericita mămică.  Când Maia a împlini 16 ani Teo a transmis un mesaj care spune totul: „Și culmea, petrecerea in doua a fost minunata! La mulți ani, Maia mea! Totul va fi bine!

Azi am împlinit 16 ani de fericire. Dacă ar fi s-o iau de la capăt, aș face-o mult mai fără temeri, emoții ca sparg copilul, ca nu-s in stare, ca… Maia m-a învățat sa ma joc, sa iubesc pana la stele și sa apreciez orice clipa. Marele meu profesor a împlinit azi 16 ani. Atâta răbdare, înțelegere, bun simt, delicatețe… n-a cerut nimic. Doar sa fim bine. Adolescența e grațioasă.”

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.