Theo Rose se luptă să țină în frâu două afecțiuni. Situația nu e deloc simplă

Vedeta spune că e totuși o norocoasă pentru că a reușit să nu ia pastile, pentru că a ales să meargă la psiholog. Chiar și așa, momentele în care apar crizele de anxietate sunt foarte greu de gestionat.

Eu sunt foarte mândră că n-am apelat la antidepresive, mi-a fost frică

„Ele fac parte din mine acum. Le iubesc ca pe copiii mei. Am reușit și fără (n.r. pastile) și chiar se poate, vă recomand să mergeți la terapie și să alegeți calea grea care este mult mai sănătoasă. Eu sunt foarte mândră că n-am apelat la antidepresive, mi-a fost frică.

Frica asta nu se manifestă doar la nivel de gând, începe inima să îți bată accelerat, începi să respiri necontrolat

La mine anxietatea, respectiv atacurile de panică, ce nu au întârziat să apară, au început să se manifeste în momentul în care am simțit că se pune foarte mare presiune pe mine.

Citește și  Gabriela Cristea a ajuns la spital. Ce se întâmplă cu bruneta

Eu puneam presiunea asta pe mine într-un context cu niște oameni, cu cântat. Era o situație pe care eu o vedeam ca pe o mare oportunitate, așa mi-a fost și prezentată și eu, atunci, puneam foarte mare presiune pe mine, ca oamenii de lângă mine să fie mulțumiți.

Frica asta nu se manifestă doar la nivel de gând, începe inima să îți bată accelerat, începi să respiri necontrolat, te strici la stomac, se întâmplă niște lucruri atunci când te apucă criza de anxietate. Atunci e foarte important să înveți să respiri”, s-a destăinuit vedeta.