Theo Rose și-a ieșit din fire. Vedeta își apără noua relație

Artista a povestit că s-a săturat ca unii să vorbească fără să știe care e adevărul în toată această poveste și spune că va veni timpul în care se va vedea de ce a avut loc această despărțire pe care, crede ea, Dumnezeu a îngăduit-o.

Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncar rahat. Ce să zic.

E belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărțit lumea

Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e.

Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a încheiat Theo Rose. Frumoasa cântăreață are primul său rol în serialul Clanul, iar actualul său iubit a declarat că este „un talent cel puțin echivalent cu cel din muzică, aș băga mâna în foc că este peste cel din muzică”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata