26 27

Theo Rose și Anghel Damian s-au îmbrâncit în stradă! Explicația celor doi: ”De ce îmi era frică n-am scăpat”

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni, în curând, părinți, iar fanii așteaptă cu nerăbdare momentul în care îl vor vedea pe fiul lor. Cu toate acestea, de curând, un episod, care s-a petrecut între cei doi, i-a luat prin surprindere pe admiratori.

În urmă cu doar câteva zile, mai exact sâmbătă 20 mai 2023, Anghel Damian și Theo Rose au fost surprinși în timpul unei, hai să spunem îmbrânceli, ‘executate” de Theo în fața restaurantului lui Dani Oțil, acolo unde au luat prânzul.

Ea afirmă că motivul pentru care a refuzat gesturile tandre ale iubitului ei și l-a îmbrâncit a fost, de fapt, strict legat de siguranța și confortul unei gravide. La ieșirea din restaurant, artista a vrut să se urce la volanul mașinii, iar Anghel Damian, ca să o protejeze, nu i-a dat voie, motiv pentru care au avut loc îmbrâncelile respective.

Citește și  Cum încearcă Ana Morodan să își spele păcatele!„Contesa Digitală”, mesaj neașteptat la prima apariție online după scandalul monstru

Ne-am îmbrâncit acolo, în stradă, să mă lase să conduc eu”

„A plecat Anghel să plătească nota. Ea era deja plătită, dar el s-a dus să o și ducă băieților. Și eu am crezut că vine după mine, și când m-am uitat în spate, el dispăruse. Și cum mă prostesc așa și mă alint, m-am ciufuțit și, când am venit, am zis: > Și el: >  >.

Și ne-am îmbrâncit acolo, în stradă, să mă lase să conduc eu. Că na, fiind gravidă, conduce el, ca să mă protejeze, să nu mă lovesc”, a povestit Theo Rose.

Theo Rose a sperat că gestul lor nu va fi interpretat

După ce s-au „jucat” puțin în parcare și s-au urcat în mașină, Theo Rose a sperat că nu va fi văzută de nimeni și nu se vor interpreta gesturile lor.

Citește și  E divorțul anului. Raluca Bădulescu, jurata de la Bravo, ai stil, se desparte după 13 ani de mariaj. Care e motivul

Se pare că s-a înșelat, astfel că a fost nevoită să ofere explicații pe rețelele de socializare pentru tot ce s-a întâmplat între ea și iubitul ei.

”Problema e că am avut un moment de paranoia și, atunci când am urcat în mașină, m-am și gândit: Ce-ar fi când ne-am îmbrâncit fix acum, așa, aici, să mă fi pozat ăștia, să dea fix că cine știe ce, ne-am bătut în stradă.

De ce mi-a fost frică, de-aia n-am scăpat. De acum încolo trebuie să văd cum merg, și merg urât, și stau cocoșată, multe greșeli într-un singur video. Da, aveți dreptate!”, a povestit Theo Rose pe rețelele de socializare.

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în cele 8 luni de sarcină

Theo Rose a vorbit recent despre cele 8 luni de sarcină, astfel că printre primele lucruri a menționat că a luat 15 kilograme în greutate.

Citește și  Paula Chirilă a atras privirile tuturor pe litoral. Artista s-a îngrășat îngrozitor

Deși mulți spun că nu s-a îngrășat deloc și nu se vede o schimbare în acest sens, artista a ținut să explice că sunt destul de multe kilograme, însă nu sunt foarte vizibile, asta deoarece ea era subnutrită atunci când a rămas însărcinată!

”Pentru cine s-a intrebat cat m-am ingrasat in sarcina…..Destul. Sunt cel putin 15 kg adaugate. Avantajul este ca am pornit subnutrita la drumul asta dupa cum se poate observa din fotografii.‘ , a scris Theo Rose pe Instagram.