Tora Vasilescu, distrusă de durere după moartea lui Mitică Popescu

Marele actor a murit la vârsta de 86 de ani la spitalul Elias din Capitala, în urma unui stop cardiac. Recent, Mitică Popescu a apărut în presă cu o declarație cutremurătoare. Spunea că suferă de frig, că mai pune o haină pe el de teama să nu îi vină prea mare factura la energie.

Mitică Popescu a făcut parte din lumea teatrului vreme de 50 de ani și a obținut o pensie pe măsura muncii lui, conform declarațiilor sale, date în timpul vieții. Avea o pensie de 5000 de lei, plus ceva bănuți din drepturi de autor. Acum, însă, actorul și-a pierdut viața, iar, în urma acestei vești, marii actori ai României au transmis mesaje emoționante. 

Florin Zamfirescu, devastat după moartea lui Mitică Popescu

“Teatrul Mic, în sertar, trusa lui de frizer. Toți bărbații se tundeau la el, avea de toate. Ne schimba și look-ul. A fost iubrie mare între el și Poldi (Leopoldina Bălănuță).

Ei se placuseră înainte, dar el fusese arestat și ea se măritase cu Ionescu John. Când a revenit Mitică la București, el murise, și într-o zi mi-a prezentat-o ca fiind soția lui. M-am bucurat mult pentru ei”, 

a declarat actorul Florin Zamfirescu pentru Fanatik.

Citește și  Brigitte Pastramă are secretar și contabil nou. Nu veți crede cine stă lângă brunetă

 

Pe de altă parte, actrița Tora Vasilescu a transmis un mesaj tulburător:

“Îmi pare rău, lui Mitică Popescu, nu mai putem ura decât: “Drum lin printre stele”! Îi păstrez o amintire frumoasă, am filmat cu el în Glisando, Kira-kiralina o coproducție româno-franceză-maghiară, în filmul tv Scene din viața Mariei, mai multe sketch-uri la televiziune. Un coleg de mare generozitate, talent și plin de umor! Dumnezeu să-l odihnească,  a declarat actrița pentru sursa citată mai sus. 

 

”Îmi aduc aminte că odată pe lună cel puțin îl scoteam la o bere. El bea bere și fuma, din păcate, foarte mult’ , a spus Valentin Teodosiu.

‘Acum vreo cinci săptămâni, înainte să se interneze la urgență, l-am scos la un șpriț. Era tare nefericit că nu-l mai sună nimeni. Cât era în viață și avea nevoi, nu l-a sunat nimeni, acum toată lumea sună. Când avea nevoie de ceva, nu era nimeni, el fiind unul dintre cei care muncea’ a declarat pentru sursa citată mai sus, actorul Valentin Teodosiu, vocea postului de televiziune PROTv.

Citește și  Culiţă Sterp este cercetat într-un dosar de înşelăciune de 400.000 de euro! A fost luat pe sus de la Tribunalul din Cluj