Trucul pe care Romanița Iovan îl folosește ca să se mențină în formă

Romanița Iovan a recurs să ducă o viață echilibrată, iar aceasta a învățat să consume alimentele cu moderație. Dar are și mare noroc pentru că are un metabolism care o ajută extraordinar de mult. În plus, bea foarte multă apă și sport.

„În cazul dulciurilor, le aleg cu grijă și număr caloriile. Nu consum alcool și nu fumez – dar aceasta este o alegere personală –, beau în schimb multă apă plată și fac zilnic exerciții fizice.

Nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi

Da, în timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să scap de ele, dar am avut o ambiție de fier. Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în 6 luni.

Am consumat întotdeauna cu moderație alimentele care mi-au plăcut. Secretul constă în numărul de calorii. Practic, nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Mănânc fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne, a povestit Romanița Iovan, potrivit Viva.

Trucul care o scapă de probleme

Există și un truc pe care-l folosește în fiecare dimineață și care îi este de un real ajutor.  „Un mic truc este carafa cu apă în care se pune un ban sau o linguriţă de argint și busuioc proaspăt şi se lasă peste noapte. A doua zi se bea, pe stomacul gol, toată apa respectivă, 750 ml”, a mai spus creatoarea de modă.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata