Tzancă Uraganu a fost snopit în bătaie. Cântărețul trece prin momente grele

Manelistul Tzancă Uraganu a avut parte de un episod nefericit. A fost snopit în bătaie de un interlop din Roșiorii de Vede.

Recent, Tzancă Uraganu a fost luat la bătaie de un interlop din Roșiorii de Vede care i-a cerut să-i dea brățările și banii. Cântărețul a făcut reclamație la poliție.

Tzancă Uraganu a fost snopit în bătaie. Cântărețul trece prin momente grele

Câteodată a fi cântăreț de manele, te pune în situații mai mult decât neplăcute. Printr-un episod ciudat a trecut și Tzancă Uraganu care a fost luat la pumni de un interlop din Roșiorii de Vede. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Tzancă spune că i s-au cerut banii și brățările de aur. Manelistul a făcut plângere la poliție pentru că este ”un om al legii”.

”Am fost la bulangiul ăsta de G… am fost până acolo cu fata mea că au avut și ei o problemă, nu mai vreau să dau detalii. Și separat că a cerut bani de la mine și a vrut să-mi ia brățările. Că este un fomist, a sărit la mine între 20 de inși care erau acolo. Când m-a văzut, singur, în altă parte, n-a mai sărit, n-a mai făcut nimic.

Să-i dau bani! Să știe toată lumea, să audă televiziunile, nu am de ce să mă feresc. Știe toată garda, știe… Pentru că eu sunt un om al legii, eu nu mă împotrivesc legii…”, a povestit Tzancă Uraganu pe contul său de Facebook, potrivit wowbiz.ro.

Cu ce îngropi tu în bani, că ești proxenet?

”Este și el pe live aici. Este tare în gură cu mine și este prost în meserie. Eu am fost acolo singur, nu am fost nici pe scandal, nu am fost pe nimic… Eu am fost singur și erau mai mulți. Bine, n-a fost ceartă cu ăilalți, doar cu ăsta și cu D… ăla, cu gura aia de iepure.

Să moară fata mea, domnul G…, dacă n-ai stat în genunchi cu ăia, care-i știi tu, că nu mai dau nume, nu vreau eu să vorbesc de oamenii ăia. Numai săbii de n-ai luat! Și dacă ai fost în stare să faci nimic în viața ta. Cu ce îngropi tu în bani, că ești proxenet?

Ești un proxenet care faci bani din furăciuni și din… o ai pe prostituata aia, pe A… Ai vrut să-mi iei banii, ai vrut să-mi iei astea… Nu-i frumos ce încerci tu să faci. Ai dat zvonul că mi-ai dat… Ai sărit la mine, erați 20 de inși acolo, ia uite-mă ce m-ai desfigurat.

Bate-te cu mine mă, cum ne-am găsit noi doi aici, la Giulești. Știi când ne-am găsit la Giulești și n-ai mai fost în stare să te dai jos, să te mai dai la mine? Lăsăm să se aplice legea, eu nu te ameninț. Băieții ăștia de aici au venit să facem o cumetrie, dar am primit telefoane. Toată lumea mă întreabă ce am pățit”, a relatat Tzancă Uraganu.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.