Tzancă Uraganu nu are control. Cine e femeia pe care aproape că a omorât-o în bătaie

Unul dintre cei mai mediatizați maneliști ai momentului, Tzancă Uraganu se transformă într-un taifun atunci când se enervează. Cine e femeia pe care aproape că a omorât-o în bătaie.

Tzancă Uraganu a fost acuzat de violență domestică. Aproape că a omorât-o în bătaie pe Lambada, soția sa. Ce se întâmplă cu femeia.

Tzancă Uraganu nu are control. Cine e femeia pe care aproape că a omorât-o în bătaie

Și-a bătut soția în ultimul hal de față cu copilul. Tzancă Uraganu nu se poate controla când cineva nu-i face pe plac, chiar dacă e vorba de mama copilului său. Fanii au aflat acest lucru și au dat cu el de pământ. Replica manelistului nu mai lasă loc de cuvinte. Oameni buni, uitați soția mea e bine nu e bătută.

Pozele sunt de cel puțin un an. I-am oferit cea mai bună casă să stea alături de mine și de fetița noastră. Nu trebuie să dau explicații nimănui, nu mai fiți răi. Am bătut-o din motive personale. Rog colegii din ziare și din televiziuni să nu mai muște momeala după Facebook, niște minciuni să mă denigreze. Nu mai ascultați!” a spus Tzancă Uraganu.

lambada batuta

Se pare că motivul pentru care a desfigurat-o a fost amanta sa

Potrivit kanald.ro, se pare că motivul pentru care femeia a fost desfigurată a fost amanta sa. Cum s-a aflat acest lucru? Se pare că cel care l-a dat de gol a fost un cont de facebook cu identitate necunoscută. Mai mult, în aceeași pagină de facebook se spune că Lambada a mai trecut printr-un episode la fel de traumatizant.

Uraganu a obligat-o să facă un avort, desi femeia nu vroia. „Un criminal care și-a omorât propriul copil nu se poate numi nici om, nici animal, nici lăutar, oameni buni. Uitați dovezile, cine este cu adevărat Tzancă Uraganu. Iar acest gen de om trebuie să stea alături de specimene de genul lui, acolo unde le este locul.” se arată în postările de facebook.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.