Tzancă Uraganu și-a luat mașină nouă. A cheltuit 70.000 de euro

S-a decis să-și cumpere mașină nouă. Tzancă Uraganu nu s-a uitat la bani și și-a luat un bolid de 70.000 de euro.

Manelistul Tzancă Uraganu a intrat în posesia unei bijuterii. Pentru această mașină nouă el a scos din buzunar suma de 70.000 de euro.

Tzancă Uraganu și-a luat mașină nouă. A cheltuit 70.000 de euro

A făcut cea mai bună alegere și și-a cumpărat o mașină pe care a cheltuit suma de 70.000 de euro, precizează wowbizz.ro. O bijuterie pe două roți, pe care o adoră. Este vorba de un Mercedes GLE din 2019. El a fost cel care și-a anunțat fanii pe contul său de Facebook, printr-o imagine cu mașina și următorul text: “Hai să ne fie de bine… câte o schimbare e bună venită”.

A avut și Rolls Royce și Lamborghini Huracan

Anul trecut, Tzancă Uraganu, s-a lăudat cu un Rolls Royce Wraith, în valoare de peste 200.000 euro. De asemenea, s-a lăudat și cu un Lamborghini Huracan de peste 250.000 euro. În plus, tot Tzancă Uraganu a fost posesorul unui Lamborghini Aventador care costă 400.000 euro. Cu câțiva ani în urmă, lăutarul a avut și un BMW I8, al cărui preț se ridică la 130.000 euro.

tzanca uraganu

Și nevastă și amantă

Cu puțin timp în urmă, Tzancă Uraganu a fost văzut cu o altă femeie, deși era căsătorit. Tânăra se numește Mădălina și gurile rele spun că aceasta este nelipsită de la orice concert de-al său. „Tzancă Uraganu nu lipsește niciodată de lângă Mădălina, ea îl însoțește la mai toate concertele, are grijă ca lui să nu îi lipsească nimic. De aceea se tot vorbește prin lumea manelelor că ar avea o relație, nu tocmai ascunsă, dar extraconjugală.

Acum, normal că a fost invitat și la sărbătorirea copilului Mădălinei, mai ales că ei sunt apropiați de ani buni. (…)  fost circ total la petrecere, Tzancă s-a distrat cum nu a mai făcut-o de mult. Era, vizibil, ușurat că a rezolvat situația cu fosta nevastă, că acum își poate vedea de viață, așa cum își dorește, alătrui de Mădălina. O alinta de parcă era o fetiță de 10 ani, nu o femeie, din „iubirea mea” nu o scotea, a spus un martor de la evenimentul care a consfințit relația oficială a lui Tzancă Uraganu și Mădălina, menționează Cancan.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.