Ultimă oră. Putin pune în alertă forțele nucleare

Războiul dintre Rusia și Ucraina a atins cote alarmante. Vladimir Putin vrea să spulbere tot cu armele nucleare.

Ultimă oră. Putin pune în alertă forțele nucleare

Serghei Șoigu, ministrul Apărării din Rusia și şeful marelui stat major, Valeri Gherasimov, au primit ordin să ridice gradul de alertă pentru arsenalul nuclear. Sursele spun că a gândit că rușii vor captura Kievul în 24 de ore și e nervos din cauza rezistenței Ucrainei. Mai mult, se pare că a fost deranjat de declarațiile reprezentanților NATO. Astfel, comandamentul de descurajare nucleară a intrat în alertă maximă, scrie The Washington Post.

Ordon Ministerului apărării și șefului Marelui Stat Major să treacă forțele de descurajare ale Armatei într-un regim special de alertă

„Dragi colegi, vedeți acțiunile neprietenoase ale țărilor din Vest în ceea ce privește partea economică, despre care știm cu toții, dar înalții oficiali NATO se exprimă agresiv la adresa Federației Ruse, motiv pentru care ordon Ministerului apărării și șefului Marelui Stat Major să treacă forțele de descurajare ale Armatei într-un regim special de alertă”, a spus Putin, potrivit Reuters.

Citește și  CUM ERA LUPTĂTOAREA DE LA SURVIVOR, ÎN ADOLESCENȚĂ

Putin vrea negocieri în Belarus

Pe de altă parte, Putin spune că vrea să negocieze cu președintele Ucrainei Volodimir Zelenski pentru încetarea războiului, dar doar în condițiile sale. Adică întâlnirea să aibă loc în Belarus. Zelenski a refuzat total, declarând că Minsk însuși este complice la invazia rusă, dar a specificat că va veni la întâlnire oriunde în altă parte a lumii.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata