Ultima profeție a Babei Vanga despre viitorul omenirii

Cea mai căutată femeie a lumii, a făcut o ultimă profeție despre viitorul omenirii. Vorbele Babei Vanga sunt zguduitoare.

Femeia cu puteri paranormale ieșite din comun a afirmat că până în anul 2030, omenirea va intra în contact cu alte civilizații dezvoltate. Cu puțin timp înainte de a plecat în lumea drepților, Baba Vanga a vorbit și despre anul 3797. Atunci, spune ea, Terra va deveni o planetă ostilă vieții.

Doar cei aleși vor putea trăi

Predicțiile Babei Vanga nu s-au oprit aici. Aceasta a susținut că doar cei aleși vor putea părăsi sistemul solar și vor trăi pe altă planetă. De asemenea, femeia a prezis o mare nenorocire care va ave loc în anul 2170.

Este vorba despre o secetă care va cuprinde tot pământul și va dura mult. Ea spune că în anul 3005 va izbucni un război pe planeta Marte, care va fi colonizată de oameni. Pământul va fi cufundat în întuneric în 3010, se mai arată în profețiile Babei Vanga. Atunci, o cometă va lovi Luna și va fi generat un nor de praf cosmic.

Citește și  Fiica cea mare a lui Emi Pian este clarvăzătoare. Nu a putut să prezică moartea tatălui

Cum a devenit prezicătoare

Celebra Baba Vanga a rămas oarbă, în urma unei furtuni de nisip, când era doar un copil. Ea nu a scris niciodată nimic, avea un discurs greu și vorbea un dialect greu înțeles. Clarvăzătoarea a precizat că puterile sale au venit de la niște creaturi invizibile.

Se spune că ea a prezis începutul destrămării Uniunii Sovietice, dar și dezastrul de la Cernobâl. Tot Baba Vanga a fost cea care a vorbit despre victoria electorală a lui Boris Elțân, dar și data morții lui Stalin și scufundarea submarinului rus, Kursk. Pe lângă toate acestea, Baba Vanga a prezis atentatul din Statele Unite ale Americii, din septembrie 2001.