26 27

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Copiii i-au luat telefonul. Prietenii de la teatrul Tănase sunt îngrijorați

Din nefericire, se pot afla cu greu informații despre Arșinel, pentru că angajații nu vor să dea nici un fel de detaliu despre starea sa de sănătate.

Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului

„Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel. Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu.

Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui!  Discutați cu fiii lui!”, a declarat un angajat al azilului pentru Cancan.

Angajații din cadrul Teatrului de Revistă Constantin Tănase susțin că actorul nu mai are telefon.

Colegii marelui actor spun că nu pot lua legătura cu el și sunt convinși că orice revedere cu ei l-ar bucura enorm.  „Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că, dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva.

Citește și  Marii actori ai României plâng dispariția colegei lor, Draga Olteanu Matei. “Ea era așa cum era, era imensă”

Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală  vizavi de el. Înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului!”, au spus angajații teatrului.