26 27

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Florin Salam: ”A ajuns pe mâna medicilor…”

Florin Salam este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele de la noi din țară.

Acesta are un succes colosal cu fiecare piesă pe care o lansează, reușind să își creeze propriul brand, după nume și personalitate.

În urmă cu doar câteva zile, Florin Salam a ajuns pe mâna medicilor. Vestea că artistul are probleme de sănătate și este internat în spital i-a îngrijorat pe fanii acestuia. Manelistul se confruntă cu o perioadă dificilă, fiind necesar să acorde prioritate sănătății sale. Fiica cântărețului a făcut primele declarații!

„Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a își reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu. Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor. După toate acestea, Florin Salam, tatăl meu vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea”, a declarat Betty Vișănescu pentru Spynews.ro

Citește și  Cel mai bogat rapper din lume, Dr. Dre, a fost părăsit de nevastă

Conform sursei citate, artistul va trebui să petreacă o perioadă la îngrijirile medicale, iar timp de cel puțin 10 zile nu își va putea onora cântările.

Florin Salam s-a mai confruntat și cu alte probleme de sănătate de-a lungul timpului, însă mereu s-a ridicat și a reușit să învingă orice boală. Familia i-a fost mereu alături și l-a susținut indiferent de situație.

Regele manelelor mărturisea atunci că nu s-a simțit bine. În live-ul de pe Facebook, cântărețul era vizibil slăbit și rostea cu greu cuvintele, probabil și din cauza șocului pe care l-a primit cu fake news-ul în ceea ce privește starea lui de sănătate.

”Ce pot să vă spun, pentru că nu-mi găsesc cuvintele, am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă, pentru că nu știu de sănătatea mea. Acum 3-4 zile am cântat într-un loc, de asta vreau să anunț și toți colegii și pe poată lumea, să luați în serios cât de cât problema asta cu COVID-ul, noi facem caterincă și toate alea…

Citește și  EA ESTE FIICA MILIARDARULUI ROMÂN. CU CE SE OCUPĂ

Ferească Dumnezeu pe toată lumea, mai ales în meseria asta, că stăm numai între oameni. Să trec la subiect. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, mă refer la copiii mei, la familia mea. Le spun să stea liniștiți, pentru că în 2-3 zile ajung acasă, trebuia și astăzi, dar au zis medicii să mă pun pe picioare, ca să pot să ies cum trebuie, în formă.

Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, mi-a fost puțin rău, dar asta e situația, trecem peste. Nu-mi vine să cred, oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze la cei care ați stat cu grijă după ce ați văzut știrea asta. Încă o dată, îmi anunț familia că sunt ok, într-o zi, două o să cum trebuie, o să revin și la cântări”, a transmis Florin Salam, din spital, pe Facebook.

Citește și  Gabriela Cristea nu revine în televiziune

Noi probleme pentru Florin Salam

După ce i s-a reproșat faptul că prestațiile sale de la evenimente nu mai sunt ca altă dată, Florin Salam a trecut printr-o nouă situație delicată săptămâna trecută.

Acesta a fost abordat pe stradă de mai mulți agresori, martoră la scenă fiind chiar soția sa.

Totul s-ar fi petrecut în centrul Capitalei, acolo unde Florin Salam lua parte la un eveniment, alături de soția sa, moment în care a fost abordat de două persoane.

Cei doi agresori l-au atacat verbal și i-ar fi adus aminte de o datorie neplătită.

Manelistul a fost abordat de doi bărbați care ar fi strigat că-și vor banii înapoi, iar Florin Salam nu a reacționat violent, ci le-a promis că banii vor fi returnați în cel mai scurt timp.