Un alt divorț în showbizz? Alina Sorescu are probleme cu Alex Ciucu

Au fost totdeauna invidiați pentru frumoasa familie pe care o au, însă acum se pare că situația s-a schimbat. Sursele spun că Alina Sorescu are proleme cu Alex Ciucu.

Cu puțin timp în urmă, Alex Ciucu a fost surprins în câteva ipostaze cu totul neobișnuite. Se pare că Alina Sorescu are probleme cu soțul său. Se anunță un nou divorț?

Un alt divorț în showbizz? Alina Sorescu are probleme cu Alex Ciucu

Sunt căsătoriți de peste zece ani și mereu au arătat că sunt cuplul perfect. În ultima perioadă însă au apărut tot felul de speculații privind faptul că cei doi nu se mai înțeleg la fel de bine. Mai nou, Alex Ciucu a fost surprins și într-o ipostază neobișnuită cu câteva zile în urmă. Ce s-a întâmplat de fapt? În weekendul trecut, Alex Ciucu a fost într-un club de fițe de pe litoral.

alina sorescu

Nu mai avea nici pe departe starea bună cu care ne-a obișnuit, ci era foarte trist. Potrivit wowbiz.ro, problemele între cei doi nu sunt de ieri, de azi, ci de o perioadă destul de lungă. Chiar dacă în fața camerelor de luat vederi, aceștia nu au lăsat să se înțeleagă absolut nimic rău.

Citește și  Oana Zăvoranu, prinsă la înghesuială. Vedetele s-au aliat împotriva brunetei. O dau în judecată

Au împreună două fetițe

Alina și Alex sunt părinții a două fetițe superbe, Carolina și Raisa. “Noi ne-am cunoscut în culisele Cerbului de Aur, iar Alexandru se ocupă de ţinute. Eu eram în elementul meu, pe scenă, atunci eu eram la mine acasă. Când mi-a întins mâna, am simţit fermitatea strângerii, care mi-a comunicat că da, e posibil să îmi placă de ține.

Am înţeles şi mi-am dat seama cum stau lucrurile. Şi apoi aşa au stat, cum am crezut. Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparaţie suntem foarte diferiţi. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”, a declarat Alina, referindu-se la momentul în care și-a cunoscut soțul.

Citește și  Adriana Bahmuțeanu a pipăit bine terenul și și-a ales naș pe măsură. Iată cu ce ocupă părintele spiritual al vedetei

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.