Un cuplu din Ploiești a dat mâna cu moartea. Totul a plecat de la o baterie de scuter

O explozie puternică a zguduit zilele trecute un bloc cu patru etaje din Ploiești. Un apartament în care un cuplu dormea a fost cuprins de flăcări, dar oamenii au fost norocoși. Au reușit să sară pe geam, dezbrăcați și au scăpat cu viață.

Când au pus la încărcat bateria de la scuter, nici prin cap nu le-ar fi trecut unui cuplu din Ploiești că pot trece la un pas de o nenorocire. Cei doi au mers apoi liniștiți în dormitor și au adormit.

Au sărit dezbrăcați pe geam

La un moment însă, acumulatorul a explodat și tot apartamentul a fost cuprins de flăcări. Cei doi nu s-au lăsat pradă disperării și au reușit să sară dezbrăcați pe geam și să se salveze.

Întrucât locuiau la etajul 1, au scăpat cu răni ușoare. Potrivit lui Costin Duță, purtător de cuvânt SAJ Prahova, soția a prezentat un traumatism la nivelul braţului drept şi o arsură de gradul întâi la nivelul gâtului.

Citește și  Oana Cuzino este în doliu. Fostul soț s-a stins din viață în Miercurea Albă

„Într-o fracţiune de secundă, tot apartamentul a fost negru, nu mai vedeam nimic”

„A bubuit atât de tare că tot apartamentul a luat foc, toată mobila. Într-o fracţiune de secundă, tot apartamentul a fost negru, nu mai vedeam nimic şi la primul geam pe care l-am văzut, am sărit pe el. Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează”, a mărturisit Florin Albu, proprietarul apartamentului. Cauza exploziei din Ploieşti este una neobişnuită, susțin specialiștii.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata