26 27

Un nou cuplu în showbizz-ul românesc. Pe cine iubește Iuliana Luciu

Mult timp s-a plâns că nu și-a găsit iubirea, dar decembrie a venit pentru cu un cadou deosebit. Pe cine iubește Iuliana Luciu.

Pentru sora sexoasei Nicoleta, Iuliana Luciu, Moș Crăciun a venit mai devreme. Cadoul său se numește Cristi Mitrea.

Un nou cuplu în showbizz-ul românesc. Pe cine iubește Iuliana Luciu

Sărut pasional și îmbrățișări fără să le pese de ochii lumii. Iuliana Luciu și-a găsit bărbatul pe care l-a căutat mult timp. Cei doi au fost fotografiați de jurnaliștii de la spynews.ro, într-un restaurant de fițe din Capitală, unde au dat frâu sentimentelor. Cei doi păreau că se înțeleg din priviri, iar Mitrea nu mai contenea să-și atingă iubita. Un alt lucru care demonstrează că cei doi au o relație în acest moment este faptul că Iuliana și Cristi Mitrea se urmăresc pe rețelele de socializare. Mai mult, aceștia își trimit și inimioare.

Citește și  Tania Budi le dă clasă adolescentelor. Cum reușește să arate atât de bine

iuliana luciu

A fost sau nu Iuliana Luciu cu milionarul Ioan Nicolae?

Iuliana Luciu susține că a fost o fată atât de cuminte, încât a avut în viața ei doar trei relații. În plus, sora Nicoletei Luciu afirmă că niciodată nu au interesat-o conturile bărbaților cu care a fost, ba chiar i-a și împrumutat pe bărbații cu care a fost. “Bărbaţii care au făcut parte din viaţa mea intimă se pot număra pe degetele de la o singură mână.

Am avut doar trei relaţii toată viaţa mea. Mă curtează bărbaţi cu foarte mulţi bani încă de la vârsta de douăzeci de ani. Cu toate acestea, primul meu iubit îmi datorează încă 20.000 €. Pe care nu cred că îi voi mai vedea vreodată”, a declarat Iuliana, însă nu a dat numele datornicului. În aceste condiții, toată lumea se întreabă dacă a fost sau nu iubita milionarului Ioan Nicolae. Cu doar câteva luni în urmă, însă Ruby, prietena ei, a dat-o de gol pe Iuliana, dezvăluind că aceasta se iubește cu un cunoscut hairstylist, nimeni altul decât Marian Capet. Atunci, cântăreața a făcut un video când a apărut la ușa stilistului, iar cea care a deschis a fost chiar Nicoleta Luciu.