Un nou divorț zduguie showbizz-ul. O altă vedetă a pus punct căsniciei

Au stat doar cinci ani împreună, acum își spun adio. Gabriel Fătu și soția sa au pus punct căsniciei.

Cu cinci ani în urmă au spus da în fața ofițerului stării civile, acum au pus punct căsniciei.

Un nou divorț zduguie showbizz-ul. O altă vedetă a pus punct căsniciei

A început sezonul de toamnă al divorțurilor. Este rândul lui Gabriel Fătu și al soției sale să pună punct căsniciei și să-și spună adio. Nunta celor doi a fost ca în povești. Peste 700 de prieteni le-au fost alături și au fost impresionați când și-au jurat iubire pentru tot restul vieții. Acum, aceeași oameni sunt șocați de decizia pe care cei doi au luat-o. Din nefericire însă, Gabriel Fătu se află la cel de-al doilea divorț. Potrivit viva.ro, cea care a cerut divorțul a fost soția lui Gabriel Fătu. Aceasta a intentat divorț la Judecătoria sectorului 2 și a cerut excercitare autoritate părintească, dar și acceptarea unui plan ce cuprinde programul de vizitare a fetiței lor. Totodată, soția a cerut și pensia alimentară.

gabriel fatu si georgiana

Divorț și nuntă în același an

Prima dată, George Fătu a stat alături de prima soție, regizoarea Chris Simion, după 13 ani de mariaj. „Ne cunoaştem de când eram mici. Ne-am ajutat şi am crescut împreună. Am iubit-o şi m-a iubit foarte mult. Dar oamenii se mai şi despart. Unii fac parte din viaţa altora doar o perioadă. Nu există nimeni legat pe viaţă de cineva. Venim şi plecăm singuri”, a declarat atunci Gabriel. Culmea, ca şi fosta lui soţie, regizoarea Chris Simion, Gabriel Fătu a reuşit performanţa să aibă parte şi de divorţ, şi de nuntă, într-un singur an.

Ne-am logodit cu cerceii pe care îi aveam în ureche

Fătu şi Simion au divorţat în februarie 2015. Pe 12 septembrie aceasta s-a căsătorit din nou cu Tiberiu Mercurian. La rândul său, Gabriel Fătu a luat-o de soție pe Georgiana la altar pe 7 noiembrie. „Ne cunoaştem din facultate, de când eram studenţi, de când umblam cu troleul, stăteam în cămin şi împărţeam un iaurt sau un colţ de pâine. El îmi scria scrisori de dragoste şi mi le lăsa la portar, eu îi răspundeam. Şi, după câteva luni, ne-am dat întâlnire, pe bancă, în parcul de la Unirea şi ne-am logodit cu cerceii pe care îi aveam eu în ureche”, a declarat Chris Simion în 2012, într-un interviu pentru revista Tango.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.