Un nou dosar penal pe numele Margheritei. A bătut două angajate de la o agenție imobiliară

Margherita de la Clejani a luat-o pe un drum fără întoarcere. Are acum un nou dosar penal pentru că a bătut două angajate de la o agenție imobiliară.

Problema cu drogurile se pare că nu potolit-o pe Margherita de la Clejani. Are un nou dosar penal, pentru că a bătut două angajate de la o agenție imobiliară.

Un nou dosar penal pe numele Margheritei. A bătut două angajate de la o agenție imobiliară

În vârstă de doar 28 de ani, fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani intră din ce în ce mai mult în belele. Promovată în trecut de toate televiziunile, aceasta a început să facă lucruri la care nu s-ar fi așteptat nimeni. În urmă cu câteva luni a avut accidentul în urma căruia s-a descoperit că se droghează. Acum, Margherita a bătut două angajate de la o agenție imobiliară. Drept urmare, acesteia i s-a făcut dosar penal.

Pe una a și mușcat-o

Potrivit ziare.com, povestea a început de la un apartament pe care tânăra l-a închiriat de la această agenție imobiliară. La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale.

Citește și  Cine este femeia care l-a făcut pe Cheloo să iubească

margherita din clejani

La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.”, spun sursele judiciare. Cele două femei au fost bătute și înjurate de tânără, iar una chiar și mușcată.

A fost găsită drogată

În luna mai a acestui an, Margherita de la Clejani a produs un accident. Conform celor spuse de Brigada Rutieră, ea a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină care era parcată pe prima bandă. La început, a fost testată cu aparatul alcooltest, dar s-a constatat că nu a consumat băuturi alcoolice. Ulterior, pentru că se comporta ciudat polițiștii au testat-o și cu aparatul DrugTest. Ghinionul ei. Polițiștii au aflat că aceasta avea în organism substanțe psihoactive.

Citește și  Șeful Poliției Metrou a fost prins beat la volan

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.