Un poliţist în uniformă a fost prins în timp ce a sustras produse de la Dedeman. Acum doi ani, a furat de la Leroy Merlin

Fără să-i pese că cineva îl vede sau că va fi prins, un polițist din Cluj a furat dintr-un magazin. Și nu e prima dată.

Un poliţist în uniformă a fost prins în timp ce a sustras produse de la Dedeman. Acum doi ani, a furat de la Leroy Merlin

În magazinul Dedeman din Cluj s-a întâmplat un lucru cu totul inedit. Un polițist a fost prins în timp ce sustrăgea un minicompresor, pe care l-a ascuns sub caschetă.

”La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 11:00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin intermediul reprezentantului legal al unei societăţi comerciale din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la faptul că un bărbat care purta uniforma de poliţie ar fi sustras două produse din interiorul magazinului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, prejudiciul înregistrat fiind recuperat”, a transmis oficial IPJ Cluj, citat de News.ro.  Potrivit ultimelor informații, a fost reținut pentru 24 de ore.

Și-a bătut nevasta cu bâta

Presa locală spune că hoțul se numește Iacob Rât și lucrează la Secția 4 Poliție. Iar fapta pe care a comis-o s-a petrecut marți dimineața. Cei care l-au văzut și l-au oprit la ieșirea din magazin au fost angajații Dedeman. Sursele spun că acum doi ani același polițist a fost prins când fura de la Leroy Merlin.

Atunci i s-a întocmit dosar penal, dar când au ajuns la el acasă nu au putut să probeze proveniența flexurilor furate. Colegii au mai avut probleme cu el pentru că în urmă cu ceva vreme și-a bătut nevasta cu bâta. Nimeni nu știe de ce s-a pretat la asemenea gest. Polițistul are un salariu mare, dar și câteva apartamente închiriate. Se crede că ar fi posibil să aibă probleme medicale.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata