Un renumit fotbalist de la Arsenal îi face avansuri cântăreței Ruby

O urmărește pe Instagram pe cântăreața noastră și îi face avansuri. Un renumit fotbalist de la Arsenal o vrea pe Ruby.

David Luiz, un fotbalist cunoscut de la Arsenal o urmărește pe Istagram pe cântăreața Ruby. Îi face avansuri și i-a dat și un mesaj.

Un renumit fotbalist de la Arsenal îi face avansuri cântăreței Ruby

Cântăreața Ruby i-a picat cu tronc fotbalistului David Luiz, de la Arsenal. Frumoasa Ruby a declarat că acesta i-a dat mesaj și o urmărește pe Instangram.

„Nu prea țin cu fotbalul, dar știi cine ține cu mine și cine s-a băgat pe vrăjeală cu mine azi? Are verified și 19 milioane de followers pe Instagram. David Luiz. S-a băgat acolo, mi-a dat un smiley face. Eu nu răspund la vrăjeală.

Nu i-am răspuns, dar m-am gândit să îi dau follow. Poate îi dau piesa mea, Unde, după ce o lansez, să-mi dea și mie un swipe up la ăia 19 milioane de urmăritori ai lui.

ruby

Poate e băiat de treabă și îmi dă. Atâta vrăjeală știu eu”, a spus Ruby pentru zutv.ro. Cine este însă David Luiz? Unul dintre cei mai renumiți fundași centrali din Europa. După ce a jucat la Benfica și Chelsea acesta prestează în prezent la Arsenal.

Și-a făcut mai multe operații de mărire a bustului

Pentru că îi pasă de imaginea lui, Ruby a apelat la o nouă operație de mărire a bustului. Ulterior, aceasta le-a arătat fanilor ce a ieșit, postând două fotografii din vacanță, unde apare în costum de baie. Imediat, fanii au sărit cu complimentele. Pentru că, vorba proverbului, pădure fără uscături nu există, au existat și unii care au venit cu reproșuri: ”Ce e cu vergeturile astea??”. Dar fanii care o iubesc cu adevărat au sărit imediat în apărarea cântăreței lor preferate.. ”Așa, și?”, i-a răspuns cineva celui care a remarcat vergeturile lui Ruby. Elegantă în comportament, Ruby a preferat să se abțină de la orice fel de comentarii.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.