Un șofer din Ucraina aflat sub influența alcoolului a strivit cu tirul un pieton

Tragedie fără margini la Sieni, în Maramuș, chiar pe drumul național care leagă Satu Mare de Baia Mare. Un șofer din Ucraina care era băut a trecutul cu tir-ul peste un pieton. Acum va trebui să plătească consecințele.

Potrivit ultimelor informații, autotrenul s-a răstrurnat în sensul giratoriu și a ajuns pe trotuar, acolo unde se afla bărbatul. De asemenea, au fost dărâmați și mai mulți stâlpi de electricitate, apoi tirul s-a oprit într-o casă ce nu era locuită de nimeni.

Bărbatul a fost scos de sub remarca tirului

Tirul cu pricina transporta mai mulți paleți, iar bărbatul prins sub el a trebuit să fie scos cu mare greutate de sub remorcă. La prima testare, ucraineanului i s-a găsit o alcoolemie de 1,22 miligrame de alcool pur în aerul expirat. În acest moment, oamenii legii vor să știe cu exactitate cum s-a produs cumplitul accident mortal de la Seini, Maramureș.

Citește și  Monica Anghel n-a mai suportat și a pus piciorul în prag. S-a săturat de toate acuzațiile care i se aduc

Doi ucraineni, spulberați de un șofer beat

Cu doar o lună în urmă a avut loc un alt accident, când doi ucrainieni au fost spulberați pe șosea de un bărbat beat ce a intrat cu mașina pe contrasens.  Oamenii au fost mult iubiți de Dumnezeu, pentru că au scăpat cu viață și au fost transportați de urgență la spital. Accidentul s-a produs în apropierea Vămii Petea, asta după ce șoferul beat a intrat din plin în mașina celor doi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata