Unde a avut Adriana Bahmuțeanu sediul de campanie. Niciodată nu v-ați fi gândit la așa ceva

Ședințe printre sicrie? Doar la Adriana Bahmuțeanu se poate așa ceva. Unde a avut sediul de campanie fosta soție a lui Silviu Prigoană.

A vrut să devină primarul sectorului 1, dar puțini știu unde a fost sediul de campanie al Adrianei Bahmuțeanu.

Unde a avut Adriana Bahmuțeanu sediul de campanie. Niciodată nu v-ați fi gândit la așa ceva

Vă vine greu să credeți ori nu, Adriana Bahmuțeanu a avut sediul de campanie într-un birou de pompe funebre. Cum a ajuns printre sicrie? Potrivit wowbizz, firma aparține unuia dintre șefii ecologiștilor care și-a invitat oamenii la sediul său din Chitila. Acest lucru s-a întâmplat pentru că oamenii vroiau să piardă mai puțin timp până să ajungă la celelalte sedii. Din păcate, sicriele nu i-au adus noroc brunetei, care a pierdut fotoliul de primar în fața lui Clotilde Armand.

adriana bahmuteanu

De ce a vrut să devină primar

Chiar dacă unii nu au văzut-o niciodată în postura de primar, Adriana e convinsă că ar fi putut schimba multe. „Sincer, cred că aș putea să fac lucruri bune și nu cum fac alții: numai dau din gură și atât, telepoliticieni d-ăștia. Dar nu împărtășesc aceleași opinii cu soțul meu sau același culoar. Eu sunt mai ”comunistă” de felul meu, am rămas cu sechele din copilărie”, a declarat vedeta.

Citește și  Dan Capatos și-a serbat ziua de naștere. Tortul primit a fost cu adevărat ieșit din comun

Anul trecut și-a dat demisia de la Acces direct

La sfârșitul anului 2019, după o colaborare strânsă cu Antena 1, Adriana și-a dat demisia din motive personale. “Odată cu sfârșitul lui 2019 se încheie și o etapă frumoasă din viață mea profesională, pentru care le mulțumesc colegilor mei de la «Acces Direct», în special doamnei Dora Grosaru, dar și producătorilor, tehnicienilor, oamenilor din spatele micului ecran precum și artiștilor cu care am colaborat! Le mulțumesc tuturor pentru încredere, susținere și șansa de a învață lucruri noi, mai ales sub presiunea ratingului!

Este timpul pentru noi proiecte și provocări, mă așteaptă un an fabulos și va doresc tuturor sănătate, fericire, dragoste curată și bani în buzunare, ceea ce îmi doresc și pentru mine! Să aveți dorințe împlinite! La mulți ani!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei oficial de Facebook.

Citește și  Câți bani a câștigat Vulpița la Acces Direct

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.