26 27

Unde locuiește Raluca Pastramă acum

Sătulă peste cap de infidelitățile lui Pepe, Raluca Pastramă și-a luat copiii și a plecat. Unde locuiește acum Raluca Pastramă.

N-a mai putut suporta căsnicia cu cântărețul Pepe și a luat hotărârea să-și vadă de viața sa. Unde locuiește acum Raluca Pastramă.

Unde locuiește Raluca Pastramă acumca

Decizia Ralucăi Pastramă de a despărți de unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai României a surprins o țară întreagă. Totul a fost făcut public de Pepe într-un video postat pe contul său de youtube. Pentru că nu mai există nici un fel de împăcare din partea Ralucăi, aceasta a preferat să se mute cu copiii la o prietenă, ca să-și revină. Între timp, sursele spun că Raluca s-a mutat la părinții săi. Fosta soție a lui Pepe a evitat de cele mai multe ori să apară în public sau să vorbească despre relația cu renumitul cântăreț. Sursele spun că aceasta s-ar fi săturat de multele aventuri ale artistului. Mai mult, deși Oana Zăvoranu a aruncat de multe ori cu noroi în ea, Raluca a preferat să nu răspundă cu aceeași monedă.

Citește și  Ce face Raluca de când l-a părăsit pe celebrul Pepe

raluca pastrama

Fetițele vin zilnic să-și vadă tatăl

Potrivit huff.ro, fetițele merg zilnic să-și vadă tatăl, care, a încercat tot ce-a putut ca să dreagă busuiocul, însă Raluca a fost de neclintit. „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a fost declarația lui Pepe legată de despărțire.

Citește și  Incredibil. Cine e aliatul Andreei Bălan la divorț