A fost lovită cu sălbăticie. Cristina Joia de la “Visuri la cheie” e desfigurată

Sâmbătă seară, într-un magazin din București, a avut loc un episod șocant. Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii "Visuri la cheie" a fost lovită cu sălbăticie și e desfigurată.

După ce a fost lovită cu sălbăticie cu un obiect dur de o femeie într-un magazin din Capitală, Cristina Joia a ajuns de nerecunoscut. A fost internată de urgență în spital și operată.

A fost lovită cu sălbăticie. Cristina Joia de la “Visuri la cheie” e desfigurată

Sub privirile angajaților unui magazin din București, o femeie a lovit-o pe Cristina Joia cu un obiect dur. Cum oamenii nu au sărit în ajutorul vedetei, aceasta a sunat singură la ambulanță. Totul s-a întâmplat după ce o femeie și-a parcat mașina pe o trecere de pietoni și a blocat intrarea în parcare. Fără să știe ce i se va întâmpla, Cristina a întrebat-o pe femeie dacă e mașina ei. “Mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele. Și când m-am întors, m-am trezit cu un pumn în față”, a declarat designerul.

Citește și  Cu cine se iubește acum Renata lui Leo de la Strehaia

cristina joia desfigurata

I-a fost spartă piramida nazală

Lovitura primită a fost atât de puternică, încât Cristina s-a ales cu piramida nazală spartă. “M-am trezit cu un pumn în față. Lovitura a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD. Ea a fugit, mi-era foarte rău deja”, a continuat vedeta. Potrivit stirileprotv.ro, în magazin ar fi trebuit să fie prezent și un agent de pază, dar acesta ieșise să fumeze chiar în acele momente. Atacul a fost surprins și de câteva camere de luat vederi.

Agresoarea riscă închisoarea

Cristina a primit îngrijiri în incinta magazinului, apoi a fost transportată la spitalul Bagdasar, unde a fost operată de urgență. Am o tăietură, deci de aici așa, dar este spartă piramida nazală, și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, a spus Cristina Joia. În funcție de câte zile de spitalizare va avea nevoie designeră, oamenii legii vor face și încadrarea juridică a femeii, fie că e vorba de loviri, violențe sau vătămare corporală. În aceste condiții, agresoarea riscă până la zece ani de închisoare.

Citește și  A fost cea mai tare actriță porno a lumii. Cicciolina nu mai are bani

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.