Unul se lăfăie în bani, altul se chinuie. Sora lui Alex Bodi lucrează la o măcelărie

Toată lumea îl cunoaște pe Alex Bodi, dar nimeni nu știe ce se întâmplă cu familia sa. Sonia lucrează la o măcelărie.

A rămas văduvă în urmă cu un an, are grijă de fetița ei și lucrează la o măcelărie.

Unul se lăfăie în bani, altul se chinuie. Sora lui Alex Bodi lucrează la o măcelărie

Surprinzător pentru toată lumea, deși Alex Bodi, întoarce banii cu lopata, sora lui trăiește de pe o zi pe alta. Potrivit cancan.ro, Sonia e casieră la măcelărie. Sursele spun că aceasta a rămas văduvă în urmă cu un an și are grijă de fetița ei. Aceasta locuiește lângă Madrid, la Alcala de Henares, acolo unde stau şi părinţii ei și ai afaceristului. Pe de altă parte, Alex Bodi e și nașul fetiței Soniei, iar sursele susțin că fostul soț al Biancăi Drăgușanu are foarte multe grijă de ele. Atunci, care să fie motivul pentru care a ales să lucreze într-un loc atât de modest?

Citește și  Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, la un pas de despărțire

sonia, sora lui alex bodi

Ce investiții a făcut afaceristul înainte de a fi luat la DIICOT

Pe de altă parte, înainte de a ajunge pe mâna procurorilor DIICOT, Alex Bodi a punctat câteva investiții de milioane de euro. Se spune că acestat ar fi achiziționat hotelul Central din Mediaș, dar și cinematograful din oraș. Dar asta nu e tot. Se aude că acesta, împreună cu idolul său, Joseph, ar fi cumpărat și un castel din. Anchetatorii spun că dacă se va demonstra că banii pentru aceste investiții au fost făcuți din proxenetism, asupra lor se va pune sechestru.

A cerut-o în căsătorie pe actuala sa iubită cu inelul purtat de Bianca

Potrivit cancan.ro, tot înainte de a ajunge în spatele gratiilor, Alex Bodi a mai făcut un lucru important. A cerut-o în căsătorie pe actuala sa iubită, Daria Radionova. Ciudat este faptul că acesta i-a pus pe deget inelul pe care I l-a dăruit în trecut și Biancăi Drăgușanu. Acesta a fost în posesia blondei până au divorțat iar ulterior I l-a înapoiat. Acum de bijuteria în valoare de 10.000 de euro se bucură Daria. Să-I fi purtat acesta ghinion?

Citește și  Bianca Drăgușanu a luat o decizie definitivă. Se mută din țară

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.