Urletul disperat al unei tinere mame fără ajutor. Georgiana se zbate să-și crească așa cum poate copiii, după ce tatăl lor i-a părăsit

O tânără de 24 de ani din România cere ajutor pentru a-și putea hrăni copilașii. Ea este Georgiana, mamă a doi copii – Sebastian, de un an și zece luni, și Andrei, de doar două luni. Tânăra face tot posibilul să aibă grijă de cei mici și să-i crească așa cum poate, după ce tatăl lor i-a abandonat. 

Femeia locuiește în Botoșani și se trage dintr-o familie din comuna Suharău. Viața grea alături de doi părinți alcoolici au determinat-o să plece de acasă atunci când l-a întâlnit pe iubitul său, un tânăr de 30 de ani. A sperat că și bărbatul are gânduri bune de familie și au ajuns să devină părinții a doi copii minunați. Din păcate însă bărbatul nu a fost pe aceeași lungime de undă cu Georgiana și, când a văzut că lucrurile se îngreunează, a dat bir cu fugiții.

Citește și  Nu mai poate scoate bani din contul familiei. Alin Oprea e ajutat de iubita sa

”Eu am văzut că începuse să se schimbe. Poate și din cauza anturajului, voia să plece în străinătate, se comporta diferit. Apoi, când aveam patru luni de sarcină pur și simplu a dispărut și nu mai știu nimic de el. Nu a mai dat niciun semn, nu s-a mai interesat de copii, absolut nimic. Am încercat să dau de el, dar nu am reușit, iar într-un final am renunțat. Trebuie să am grijă de copii. Lui nu i-a păsat de ei, dar eu nu pot să-i abandonez. Sunt bucățică din mine. Cum să-i las?”, a mărturisit tânăra pentru botosaninews.ro.

În România încă există oameni cu suflet. O familie din Podriga, din comuna Drăgușeni, a luat-o acasă, iar autoritățile locale i-au oferit un ajutor pentru că băiatul cel mare are probleme cardiace, iar tânara mamă trebuie să facă drumuri dese la o unitate medicală din Iași. 

Citește și  Cu cât va fi plătit Nicușor Dan la Primăria Capitalei

„De acum trebuie să mă duc din nou cu el la Iași, la control, să vadă dacă poate fi operat. El are probleme cu inima încă de la naștere, respiră greu, e greu…Mă mai ajută proprietarul unde stau cu chirie, cu familia lui. Îmi mai aduc mâncare câteodată, lemne, una dintre fetele lui îmi va boteza băiatul cel mic”, a mai povestit tânăra mămică.

Cei care vor să o sprijine pe Georgiana o pot face cu atât cât își permit, haine și orice alte lucruri de care poate avea nevoie o mamă cu doi copii. Femeia poartă mărimea M, iar copilașii au un an și zece luni, respectiv două luni. Tânăra poate fi contactată la telefon 0759341908.