V-ați mutat în casă nouă? Puneți la temelia locuinței un ban de argint

Nu există persoană care să nu aibă superstițiile sale, fie că recunoaște, fie că nu. Iată ce trebuie să faceți atunci când vă mutați într-o casă nouă.

Pentru oricine se mută în casă nouă e cea mai mare fericire. Trebuie să țineți cont de anumite superstiții pentru a vă merge bine și a fi feriți de probleme.

V-ați mutat în casă nouă? Puneți la temelia locuinței un ban de argint

V-ați hotărât să vă construiți casa visurilor? Atunci nu uitați să puneți la temelia casei un ban de argint pentru a avea parte de spor și sănătate. Pentru și mai multă prosperitate, atunci când vă mutați, aruncați alte monede de argint în toate camerele. Atenție! Acestea trebuie lăsate exact în locul în care au căzut.

Mutați-vă la casă nouă într-o zi de luni sau joi

Cel mai bine ar fi să începeți să stați în noua dumneavoastră locuință într-o zi de luni sau de joi, niciodată marți. Se spune că lucrurile care încep în cea de-a doua zi a săptămânii nu se vor termina niciodată. Mai mult decât atât, nu vă mutați atunci când plouă. O altă superstiție se referă la faptul că nu aveți voie să aduceți cu dumneavoastră o mătură veche pentru că veți îndepărta norocul.

Aruncați puțină sare în jurul camerei și la ușă

Pentru a goni spiritele rele aruncați puțină sare atât în jurul camerei cât și la ușă și veți vedea singuri efectul. În ceea ce privește cadourile, nu acceptați niciodată să primiți de la cineva cuțite pentru că veți avea parte doar de ceartă. Iar dacă cineva vi le oferă totuși insistent, refuzați-le politicoși.

Pentru a avea o locuință luminoasă, aprindeți din când în când lumânarea de la Înviere. Potrivit casa-gradina.ro, în casă nouă nu se va intra niciodată decât cu pâine și sare. Indicat ar fi ca atunci când plecați din casă să lăsați în locuință pâine sau puțin orez și sare. Nu împrumutați mătura vreunui vecin și înainte de a aprinde focul pentru prima dată spuneți o rugăciune.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.