V-o amintiți pe colega lui Teo Trandafir, Nuami? Cu ce se ocupă acum artista

O perioadă lungă de timp, Teo și Nuami Dinescu au făcut deliciul spectatorilor. Cu ce se ocupă acum artista.

Teo Trandafir a avut-o alături de ea mult timp. Cu ce se se ocupă acum îndrăgita artistă Nuami Dinescu.

V-o amintiți pe colega lui Teo Trandafir, Nuami? Cu ce se ocupă acum artista

A plecat din fața camerelor de filmat, dar cu ce se ocupă acum Nuami Dinescu, fosta colegă a lui Teo Trandafir? Cu viața de familie și proiecte personale. Ce înseamnă asta? Artista a avut multe colaborări cu posture de televiziune. Iar spectatorii vor să o revadă din nou pe micul ecran pe celebra Tanța.

teo trandafir

Iar ea nu-și uită niciodată fanii și are mereu grijă să le spună noutăți despre viața ei pe pagina de facebook. „A fost o relaţie bună, cum s-a văzut la televizor. Din punct de vedere profesional, a fost cea mai fericită relaţie care se putea. O aşa chimie am mai avut doar cu Radu Gabriel în „Inimă de câine“. A fost o combinaţie bună, o chimie bună. Pentru că se îmbinau spontaneitatea şi lectura ei cu ceea ce ştiam eu. Iar în momentul în care începem să lucrăm, eu sunt un om foarte docil, nu ţin neapărat să-mi impun părerile.

Cea mai importantă este relaţia din platou, pentru că în rest suntem oameni, putem să ne certăm, putem chiar să ne şi luăm la bătaie. Dar în momentul în care am intrat în platou, trebuie să ne facem treaba. Ăla e singurul lucru care contează. A fost o relaţie foarte bună, eu am învăţat lucruri de la ea şi am făcut-o fără să-mi spună ea – am observat cum se purta cu echipa, ea era bună cu toată lumea.”, a declarat Nuami Dinescu despre relația cu Teo Trandafir.

Și-a luat permisul de conducere

În vârstă de 58 de ani, Nuami Dinescu a postat câteva fotografii îmbrăcată în rochie de mireasă, spunând că îi e dor de acea perioadă. Dar cea mai mare bucurie a artistei e faptul că și-a luat permisul de conducere. Totodată, Nuami a declarat că adoră animalele și are acasă mai multe exemplare de câini și pisici.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.