Va deveni mamă pentru a două oară. E în culmea fericirii

E atât de fericită că va deveni mamă pentru a doua oară că nu-și mai încape în piele. Cine e vedeta Antenei 1 care e însărcinată?

Se simte cum nu se mai poate mai bine pentru că va deveni mamă pentru a doua oară. A intrat în al doilea semestru de sarcină.

Va deveni mamă pentru a două oară. E în culmea fericirii

Știe la ce se să aștepte pentru că e la a doua sarcină. Flavia Mihășan spune însă că față de prima sarcină, există câteva diferențe, însă se simte foarte bine. „Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor. Efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta. Și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am avut și insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea…”, a declarat Flavia pentru viva.ro.

flavia

Sarcina a fost una planificată

De data asta sarcina a fost una planificată de Flavia și iubitul său, pentru că și-au dorit să aibă copii apropiați de vârstă. „Da, exact ăsta a fost planul. Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară.”, a mai spus frumoasa vedetă. Cât privește rolul de mamă, Flavia spune că I se potrivește de minune și abia așteaptă momentul în care își va strânge în brațe și cel de-al doilea copil. Aceasta a declarat că e extrem de emoționată, pentru că încă nu a aflat care va fi sexul bebelușului.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.