Vecina lui Răzvan și Dani s-a făcut de râs. Ramona Olaru și-a pierdut virginitatea pe o sticlă de suc

Tot mai multe vedete aleg în ultima perioadă să vorbească despre modul în care și-au pierdut virginitatea. Nici Ramona Olaru nu a făcut excepție. Aceasta a spus că a făcut amor pe o sticlă de suc.

A făcut amor pe o sticlă de suc. Așa și-a pierdut Ramona Olaru virginitatea. Blonda a făcut mărturisiri ieșite din comun.

Vecina lui Răzvan și Dani s-a făcut de râs. Ramona Olaru și-a pierdut virginitatea pe o sticlă de suc

Pentru vedete se pare că e un lucru demn de laudă să declare la televizor cum și-au pierdut virginitatea. Nu s-a lăsat mai prejos nici Ramona Olaru. Potrivit fanatik.ro, vecina lui Răzvan și Dani a făcut dezvăluiri cu totul incredibile despre prima noapte de dragoste din viața sa. Fără să-i pese de cineva, aceasta a recunoscut că fecioria și-a dat-o pe o sticlă de suc. La jumătate.

Pe mine m-a fraierit Vasile a lui Tărâță cu un suc

Toată povestea a început de la o simplă știre, în care se spune că o tânără rusoaică pe nume Raisa și-ar fi vândut virginitatea pe un milion de euro. Când a auzit, Ramona nu s-a putut abține și a făcut declarațiile care au șocat o țară întreagă. ”O româncă de 25 de ani își vinde virginitatea pe un milion de euro. Când mă gândesc… A trecut norocul pe lângă mine. Pe mine m-a fraierit Vasile a lui Tărâță cu un suc. Și ăla la jumătate”, a spus Ramona Olaru.

Ramona face deliciul matinalului prezentat de Răzvan și Dani, chiar dacă de nenumărate ori are parte de momente cât mai penibile. Ramona are o relație de ceva vreme cu liderul trupei Noaptea târziu, Cuza. Asistenta tv și comediantul au parte de multe obstacole în povestea lor de iubire, presărate cu multe despărțiri. Dar, cum totul se termină cu bine, cei doi se pare că acum s-au împăcat din nou și vor petrecere sărbătorile de iarnă împreună.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.