Veste bună de sărbători. Oana Lis și Viorel vor deveni părinți

De câțiva ani, Oana Lis spune că vrea să devină mamă și acum visul i se va împlini. Ea și fostul primar al Capitalei vor deveni părinți.

Oana Lis și-a dorit dintotdeauna să devină mamă și are toate șansele ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

Veste bună de sărbători. Oana Lis și Viorel vor deveni părinți

E oficial. Oana și Viorel Lis vor deveni părinți. Blonda a făcut toate demersurile necesare să adopte un copil, potrivit tacataca.prosport.ro. „De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte, de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a declarat Oana pentru Antena Stars.

oana si viorel lis

Viorel are mari probleme de sănătate

De ce nu mai apare cuplul la tv? Vinovate sunt problemele de sănătate ale fostului primar al Capitalei. Din nefericire, acesta  a avut mici atacuri cerebrale și obosește foarte repede. „Eu îi dau putere și consider că iubirea dă foarte multă putere. Îți dă motivația de a trăi și atunci când știi că poți să vezi persoana dragă e bine.

Dimineața facem glume unul de altul, e super haios. În continuare ne-am păstrat simțul umorului și întotdeauna ăsta a fost un ingredient principal între noi. (…) Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări.  Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, a spus Oana Lis, vizibil  îngrijorată.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.