Veste groaznică pentru medicul erou de la Piatra Neamț. Nu va mai putea profesa niciodată

Incendiul de la spitalul județean de la Piatra Neamț are urmări grave pentru medicul erou, Cătălin Denciu. Acesta nu va mai putea profesa niciodată.

Medicii din Belgia, unde este internat medicul erou Cătălin Denciu vin cu o cea mai rea veste pentru acesta. Nu va mai putea profesa niciodată.

Veste groaznică pentru medicul erou de la Piatra Neamț. Nu va mai putea profesa niciodată

Șansele ca medicul Cătălin Denciu să mai fie ce a fost sunt aproape nule. Colegii săi de la spitalul din Belgia unde acesta este internat au dat o veste neplăcută. Acesta nu va mai putea profesa niciodată ca anestezist. Cariera sa s-a sfârșit brusc odată cu ziua de 14 noiembrie 2020. Ce s-a întâmplat? Doctorii din Belgia spun că nu știu în acest moment dacă acesta va rămâne cu toate degetele de la mâini sau dacă acestea vor trebui amputate. În aceste condiții, e foarte puțin probabil ca medicul să mai poată lucra la terapie intensivă sau în bloc operator. E foarte probabil că să lucreze ca medic de familie sau poate ca profesor la facultatea de medicină.

Bilanțul incendiului a ajuns la 11 persoane

Potrivit digi24.ro, în acest moment bilanțul tragediei de la Piatra Neamț a ajuns la 11 persoane. Din nefericire, a decedat și unul dintre cei șase pacienți care au fost transferați la spitalul din Lețcani, o femeie de 72 de ani. Conform declarației managerului spitalului Lețcani, Carmen Dorobăț, ceilalți cinci bolnavi sunt în stare critică.

“Femeia care a decedat avea 72 de ani și avea numeroase afecțiuni. Din păcate, și ceilalți pacienți sunt în stare gravă, facem tot posibilul ca starea lor de sănătate să se amelioreze”, a declarat Carmen Dorobăț. Ancheta cu privire la incendiul de la Spitalul județean din Piatra Neamț a fost preluată de Parchetul general, de procurorii Eduard Mihai Ilie și Marius Iacob, cei care au investigat incendiul de la maternitatea Giulești și de la Clubul Colectiv.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.